Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a neve annak a szerkentyűne...

Mi a neve annak a szerkentyűnek, amivel a zöldet szokták morzsolni?

Figyelt kérdés

Olyasmi, mint a borstörő... Beleteszed a zöldet és/vagy/plusz a dohányt, aztán elkezded tekergetni, és végül porítva kapod meg a cuccost a könnyebb tekerés érdekében. Haveromnál is láttam, meg ebben a videóban is benne van 1:10 környékén. https://www.youtube.com/watch?v=WJq2drq17Q8

A válaszokat előre is köszi, és kérem a moderátorokat, ne töröljék a kérdésem! (Eddig minden marihuánás kérdésem töröltétek, fogalmam sincs miért; van még száz másik, azokkal nem foglalkoztok...)

2013. jan. 25. 18:09
 1/8 A kérdező kommentje:
*1:25-nél is benne van a videóban, ott épp tekergeti Snoopy bácsi... :)
2013. jan. 25. 18:10
 2/8 anonim válasza:
aprito,morzsolo sztem nincs konkret neve :)
2013. jan. 25. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Weed Cutter az egyik neve. Kb. annyit tesz:

Dudva vagy Gyep Daráló.:)

2013. jan. 26. 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:
grinder "grájnder"
2013. jan. 26. 17:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, közben rájöttem, hogy grinder. Köszi a válaszokat! :)
2013. jan. 27. 11:31
 6/8 anonim válasza:
39%
Majd jól elverem a kis seggeteket füves banda. 10 éve gyúrok , megyei K1 második helyem van, gondold meg mit válaszolsz.
2013. okt. 15. 13:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Én meg 6 éve szívok, és neked ehhez mi közöd van? :) Ha egy 4-5 Glock-kal találod szemben magad, b*szhatod a gyúrásod és a K1 tudásod! :)
2013. okt. 15. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
6 éve szívtál de nem tudtad,hogy mivel morzsolják xDDD
2021. szept. 18. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!