Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szoktatok le a dohányzá...

Hogyan szoktatok le a dohányzásról?

Figyelt kérdés

Már kb 1468842x ugortam neki.

Tippet, tanácsot, tapasztalatot szeretnék ill. hogy volt e nálatok még cigi vagy sem a leszokási idő alatt.

ma 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor szoktam le 2010-ben, amikor este hatra már elszívtam 2 dobozzal. Arra gondoltam, hogy levesz az életről előbb-utóbb,ha ennyit szívok. Azóta nem gyujtottam rá.

Egy tanácsom van: ne helyettesítsd semmivel a cigit. (addig úgysem szoksz le, amíg el nem határozod magad komolyan...)

ma 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem kínkeservesen igaz, de tablettával sikerült, erre van kitalálva, háziorvos írja fel:

[link]

ma 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor már van benne gyakorlatod :D

Eddig is jól csináltad, amikor nem gyujtottál rá. Ott rontják el, hogy egy szál nem számít, már egy hete nem szívtam...és akkor visszaesik, mert aki már függő, az sosem lesz alkalmi dohányos. Annak soha többé nem szabad rágyujtani. Isten tudja hányszor esett meg velem, hogy 1-2 évi nem dohányzás után, vasárnap ebéd után egy finom cigi, az ugye nem is dohányzás... Egy hét múlva már elment egy doboz sophiane, és nem tudtam leállni, csak sokára keservesen. Az utolsó leszokásomnál már tudtam, hogy miért esek vissza. Lehetett a cigi a táskámban, meg kínálgathattak, nem gyúujtottam rá többet. Komoly erőfeszítéseket nem dobok a kukába pár perc élvezetért!

ma 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Elektromos cigit kezdtem el hasznalni. Eloszor csokkentettem benne a nikotint, attol persze elkezdtem tobbet pofekelni. De a nikotint tetszolegesen alacsonyra le lehet nyomni, az elpofekelt likviddel egy ido utan mar nem lehet igy potolni. Ugyhogy egy ido utan kikopik a nikotin, marad a szokas. Az is lassan elkezd lenyegtelen lenni. En meg szivogatom, ha otthon a kezem ugyeben van, nikotin nelkul is, de ha elfelejtkezem rola akkor napokig eszembe se jut. Cigit evente par szalat szivok el, ha valaki megkinal es kedvem szottyan.
ma 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!