Akik nagyon fiatalon szoktak rá a cigire. Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
nemet is írjatok2012. dec. 25. 20:49
1/13 anonim válasza:
14L
20 éves koromra le is tettem:)
2/13 anonim válasza:
azt nem írtad, hogy mikor letetted, milyen nemed volt
3/13 anonim válasza:
12 évesen kezdtem. Most 27 vagyok, és már egy éve küzdök a leszokással, legutóbb épp három napja kezdtem el, de tegnap este rágyújtottam a sokadik bor és konyak után egyszer :(
Ja és lány
4/13 anonim válasza:
13 évesen kezdtem.
Most 19 vagyok, még mindig cigizek, de elég ritkán, egy doboz 1-2 hónapig is kitart. Régebben napi 2 dobozzal szívtam.
L
6/13 anonim válasza:
14 évesen szoktam rá, eltelt 8 év, és most 2 hete hogy nem cigizek. Amúgy elég erős cigiket szívtam. Pirosakat meg töltöttet évekig, de kéket is pár évig.
7/13 anonim válasza:
jah és lány voltam, most 22 évesen ugye :)
(előző) :D
8/13 anonim válasza:
14 és fél évesen...most 16 leszek...változó h mit szívok...valamikor narancs szofi ezüst dunhill van amikor piros lucky v fekete dunhill...de a legtöbbször inkább közepes cigiket...
F
9/13 anonim válasza:
16 évesen. most 18 vagyok, napi 1 doboz elmegy, próbálok épp leszokni de nem nagyon megy. ma voltam biorezonancián, szerintem segít valamennyit, inkább könnyíti a leszokást
10/13 anonim válasza:
13-14 évesen szoktam rá. Most leszek 17, nem tervezek leszokni. 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!