Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most akkor rászoktam?

Most akkor rászoktam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy tavaj meghalt nagyapám. Azon a nyáron elkezdtem cigizni. Ez annyit tesz hogy minden éjszaka elszívtam 1 szál cigit.Aztán elkezdődött iskola akkor abbahagytam úgy 3 hónapig majd megint vettem egy dobozt megint letettem pár hónapra(ha volt rá kis felesleges pénzem vettem ha nem volt akkor nem mert azért sajnálom rá). Tehát kisebb nagyobb kihagyásokkal naponta 1 szálat elszívok.

Nem akarok kifogásolni mert elfogadom ha rászoktam de én igazából úgy érzem hogy arra szoktam rá hogy éjszaka kimegyek erkélyre betolok egy számot és elszívok egy cigit.Tehát a tevékenységre nem a cigire.Napközben egyátalán nem kívánom.

Plus a napi egy cigi mennyire káros ? Mert tölcsér mellkasom van és nem akarok gondod belőle.Olvastam hogy a városokban annyi szmog van amely 4 száll ciginek felel meg.Én kisvárosban élek tehát lehet annyi a különbség mint ha pl. Budapesten élnék?

Kérlek csak a kérdésekre válaszoljatok és előre is köszönöm !

2013. jún. 11. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez még nem rászokás, de azért vigyázz vele.

Hány éves vagy?

A mellkasra meg nem tudom, ahhoz nem "értek" :(

2013. jún. 11. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet rászoktál csak nem olyan durván. Ez inkább csak a te esténkénti rituáléd és arra vagy rászokva.
2013. jún. 11. 22:35
 3/7 Tomi90 ***** válasza:
Ez még nem rászokás, de vigyázz vele, mert nekem heti egy szállal indult és most napi fél-egy doboz megy el. Ez már anyagilag is megterhelő. Mikor elkezdtem el sem tudtam képzelni, hogy valaha is ennyit elszívok, de ha kevesebbet szívok el már rosszul érzem magam. Egy száltól szerintem semmi bajod nem lesz, a szmog is károsabb...
2013. jún. 12. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

"Az a helyzet hogy tavaj meghalt nagyapám. Azon a nyáron elkezdtem cigizni."

tekintve hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz, megkérdezem, hogy jött ide nagyapád halála? rá akarod kenni, hogy miatta cigizel? elég csúnya dolog....

2013. jún. 12. 13:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Figyelj .. ha nem hal meg nem szokok rá.Lehet itt jönni ezzel hogy csak hitegetem magam de nem.Lehet azért gyújtottam rá mert mindenki "stressz" miatt szívja és lehet hogy nem is segített csak elhitettem magammal.De az esemény következtében gyújtottam rá ... Csak ennyi köze van hozzá.
2013. jún. 12. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves 3.

Nem tudom hogy nálad meddig volt ez az 1 doboz de nálam már 1 éve így van ahogy olvashattad.És igazából ha reggel fel kellek akkor még szabályszerűen undorodom is a gondolattól hogy elszívjak egyet.

Tehát tényleg nem kívánom non-stop és ha nincs akkor sem esek pánikba nem leszek idegesebb stb.Csak ha van 1 ezresem veszek 1 dobozzal és az kb. 1 hónapig kibírja ...

2013. jún. 12. 14:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó itt veled lezárom ezt a dolgot.Egyszerűen szánalmas ez a gondolat menet .. nem is kívánok vele foglalkozik.
2013. jún. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!