Rászoktam a cigire!? Mit tegyek most? 15/L
MAJDNEM minden nap EGY szálat?! Kislány, menőző liba vagy, nem függő...
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy le se tüdőzöd.
Vegyél magadon erőt és ne gyújts rá. Nem kell ehhez hókuszpókusz, gyógyszer, tapasz, ... CSAK AKARATERŐ. Ha ez nincs, fejed tetejére is állhatsz, dohányozni fogsz.
Amúgy nem vagy még dohányos, nem függsz tőle, le kellene tudnod tenni már csak ezért is. Aki "csak" majdnem minden nap egy szálat elszív, az kocadohányos, unalmában hobbinak nevezi ki a dohányzást, ráfogja, hogy jajj de megnyugodtam, holott kizárt, mivel ha elszívsz egy cigit megugrik a pulzusod, ...
Bő 7 évig szívtam napi egy dobozzal (vagy kettővel is akár), fél éve egy szálat se. Kőkeményen szenvedtem, megjártam a hadak útját(lehet ezen röhögni, meg lenézni, hogy túlzok, de így éltem meg), és ha lehetne visszamennék az időben és jól pofán vágnám 16 éves önmagam, amikor a számba raktam az első szálat. Nem szedtem semmit, csak eldöntöttem hogy többet nem gyújtok rá.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!