Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem jön ki rendesen a...

Miért nem jön ki rendesen a shiazo íze?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy 39 cm-es pipám. 1 hete vásároltam. Fogalmam sincs milyen, (kezdő vagyok).

Van 3 fajta shiazom. Málna,Narancs,Szőlő.

És semelyiknek nem jön ki az íze. Hatalmas a füst.

Az eladó azt mondta, olyan mintha szsárított gyümölcsöt ennék pipázás közbe. Nagyon koncentrálnom kell, hogy érezzem az ízt. Beszíváskor semmi, max kifüjáskor.

Teknikám: Cső fölé töltöm a vizet 3 cm-el.

Szintig töltöm a kerámiát kővel eggyenletesen. 1 réteg alufólia. Azt össze vissza kilyuggatom tűvel.

És egy db 3knigh vagy milyen szén.

Mit csinálok rosszul???

2013. jún. 5. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Shiazotól ne is várj sokat! a dohánynak SOKKAL intenzívebb az íze, igaz a füstje nem (de az ugye kinek kell ha van íz :DD)

Én 47cm-es pipával tolom

Az én technikám:

1. Tartályt addig feltölteni, hogy cső kb 3cm-re legyen benne (ezt ne a tartályra szabd meg!)

2. Rakd meg shiazóval de ne lójon ki a kerámia peremén feljebb, mert megég és rossz lesz (igaz nehezebben ég meg mint a dohány, de meg tud)

3. 2 réteg sima alufólia belülről indulva, körkörösen lyukasztva a széléig (én sima fecskendős tűt használok, mert praktikus...csak előveszed lyukasztasz, rárakod a kupakot és akárhányszor jó--persze ha nem veszted el :D--)

4. Ellenőrzöd, hogy nem szivárog-e esetleg a tömítés valahol

5. Mehet rá a szén

6. Élvezed :D

De mondom, hogy shiazótól nem lehet azt az ízt elérni amit dohánnyal! jó pipázást :)

2013. jún. 5. 15:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :) Kipróbálom még most, és elmondom hogy sikerült :)
2013. jún. 5. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!