Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő alatt sárgul be a...

Mennyi idő alatt sárgul be a fal a bagózástól?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 21:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Egy szobában be akarom sárgítani a falat dohányzással. Hülyén hangzik, de ez amolyan kísérlet. Csak nem tudom, mire lehet számítani, hány hónap, év, ilyesmi. :)
2009. okt. 7. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez nagyon sok mindentől függ, pl. a festék minéségétől, mármint hogy mennyire tapad meg rajta a füst, azután, hogy milyen gyakran és mennyit dohányoztok abban a bizonyos helyiségben, ha nyitva tartod az ablakot közben, akkor mennyire tud szellőzni, vagy csak kavarog a füst, és gondolom van még más is, nekem most ennyi jutott ezsembe.

Régebben amig a konyhában dohányoztunk, de sokan, és sokat, és bár állandó jelleggel nyitva tartottuk az ablakot, mégis minden évben újra kellett festeni.

2009. okt. 7. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Az előző válaszhoz még csak annyit: a dohányzástól besárgul ugyan a fal,de nem egyenletesen mindehol.Van ahol sárgább lesz,van ahol nem annyira.
2009. okt. 7. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Így van, foltokban sárgul és sok mindentől függ, elsősorban attól hogy mennyit szellőztetsz. Tuti lesz pár év mire eléred a célod..
2009. okt. 10. 23:14
 5/6 anonim válasza:
hali. én is ezzel kapcsolatban kérdeznék. 1-2 cigitől még nem sárgul be igaz?
2012. márc. 17. 21:43
 6/6 anonim válasza:
talán félévente ha cigizek bent a szobámban. nem valami nagy szoba gondolom attól még nem fog besárgulni.
2012. márc. 17. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!