Mitől sárgul a fogam?
Figyelt kérdés
Mindennap fogat mosok de sárgul..2011. aug. 25. 09:05
2/6 anonim válasza:
cigizel? ha igen attól ... ha nem akkor én is várom a válaszokat mert nekem is elég sárgák pedig soha nem cigiztem :P
3/6 anonim válasza:
Lehet hülyeségnek hangzik, de genetika nem lehet? :D
Nekem is tiszta sárgák, pedig napi 3× mosok fogat! :(
Pedig nem iszom kólát, alkoholt, teát, és nem cigizem. :"(
14l
4/6 A kérdező kommentje:
csak kávé, se cigi, alkohol (hébe hoba) néha tea
2011. aug. 25. 09:19
5/6 anonim válasza:
A fogszínünk sajnos genetikailag kódolt. Persze sárgulhat, ha valaki a fenn említett élvezeti cikkekkel él. De fehéredni nem fog magától.
Próbálkozz más fogkrémmel, vagy elektromos fogkefével, ezek lehet, hogy jobban tisztítanak.
6/6 anonim válasza:
A fogcsont természetes színe nem fehér! és főleg nem hófehér, mosd meg a fogad napi háromszor, takarítsd ki a fognyakat és a fogaid közötti rést fogselyemmel és mosolyogj teljes szívedből nyugodtan! az egészséges és tiszta fogazat fontosabb mint hogy milyen a színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!