Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezik, hogy cannabis nő a...

Létezik, hogy cannabis nő a kert sarkában?

Figyelt kérdés

Nyírtam a füvet, és a kert sarkában egy kenderszerű növényre lettem figyelmes. A biztonság kedvéért leszedtem a leveleit, és elkezdtem szárítani. Ez ma reggel volt. Haverom viszont átjött hozzám sörözni, és ameddig én nem voltam ott, ő betekert egy levelet úgy simán szárítatlanul, és elszívta. Mire visszajöttem, kérdezte, hogy honnan van. Beállt tőle.

Két kérdésem lenne. Az lehetséges, hogy cannabis nő a kertemben? Ha igen, hogy az istenbe kerülhetett az oda? Én biztos, hogy nem ültettem.

2013. jún. 2. 16:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valaki a közelben viszont ültetett, csak nem tudsz róla:), és egy pár kóbor mag a kertedben kötött ki. Erről az jut eszembe, hogy egy barátom is pár éve talált az udvarukban, mai napig nem derült ki, hogy került oda, de nem jelentette. Nem 100%, hogy cannabis volt, de elég nagy a valószínűsége. Látod, nem vagy egyedül.
2013. jún. 2. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg haszontalan vadkender. Amúgy meg nem a levelétől "tépnek be" az emberek. Ha rendes lenne, a levelétől akkor sem kellett volna betépnie, szóval haverod vagy hülye vagy valami földönkívüli.:D
2013. jún. 2. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

az is kender, de nem olyan, mint amit szívni szoktak.. van ebben is thc, csak nagyon kevés és nem lehet tőle beállni..

azt nem hiszem, hogy ha valaki kendert termesztene a közelben, kinőhet nálatok, mivel az a fajta nem a mi klímánkhoz szokott és általában fedett körülmények között termesztik.. viszont ez a sima kender bárhol kinőhet, a mi kertünkben is volt

2013. jún. 2. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is sima kender lehet, a mi kertünkben is szokott nőni, én kedvelem, mert nagyon tetszik a levele :P

A haverod meg... Nos, én hallottam már olyanról is, hogy gyerekek kólától lerészegedtek, bámulatos az emberi test és elme :)

2013. jún. 2. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
A kertedben hagyományos magyar vadkender nő. A levele teljesen úgy néz ki mint a cannabis satova levele. A magyar vad kender egy évszázadokkal ezelőtt termesztett sativa típusnak az elfajzása. Külsőre csenevészebb és ritkásabb mint a sativa, nem nő olyan magasra, és nincs benne annyi thc. Valójában olyan alacsony thc tartalma van. Hogy nem lehet tőle beállni. Nem beszélve arról, hogy a cannabisnek a termős virága tartalmaz igazán sok thc-t, és lényegében ezt szívják. Ha a virághoz levelet is adnak és úgy morzsolják össze akkor gyengébb anyagot kapnak. Ráadásul a szárítatlan levelet nem lehet elszívni, a haverod csak szívatott vagy a sörtől állt be.
2013. jún. 2. 18:58
 6/11 zoli9411 ***** válasza:

Nálunk az egész környék tele van vadkenderrel..

Nagy szívás, hogy nem jó semmire.xd

2013. jún. 2. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha jó lenne bármire is akkor nem sokáig lenne vele tele a környék mert hamar leszednék.
2013. jún. 2. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Elég kamu-men a haverod,mert egy sz@ros kertsarki zöldnek a LEVELÉTŐL nemigen állhatott be.
2013. jún. 2. 21:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát, pedig elég hihetően adta elő. Bár lehet, hogy csak a füsttől szédült be, mert csigával szívta és matekfüzetlapba tekerte, cigidohánnyal keverte össze a levelet.
2013. jún. 2. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:
az inkább hihetőbb
2013. jún. 2. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!