Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kendermag a szőlőskertben?

Kendermag a szőlőskertben?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel kimentünk a szőlőskertbe és egy jó pár tő növényre felfigyeltünk. A levelei olyanok voltak mint a cannabisnak, csak kisebbek, és a termése is olyan volt. Lehetséges, hogy az cabbanis volt?

2012. okt. 6. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges, mert az gazként terjed, én kertemben is volt már, egyből ki is téptem a helyéről. Bár ha nincs 2-nél több ott akkor törvényileg nem sértesz semmit a rendőrök nem szólhatnak érte de célszerűbb ha eltünteted onnan. És azért lehet kisebb a levele mert nincs úgy gondozva csak úgy van ott.
2012. okt. 6. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen! A Cannabis ruderalis Kelet-Európában is honos faj, amely apró termetével és nappal hosszától független virágzásával tűnik ki a többi faj közül.

Cannabis indica- val kevered össze (indiai vadkender), nagyobb arányban található benne, THC. Illata határozottabb, erősebb mint a sativáé.

Rudelaris: alacsony THC-tartalom

virágba borulása független a nappali szakaszok hosszától – nem úgy mint a sativánál vagy az indicánál –, adott idő után mindenképp kivirágzik, függetlenül a megvilágítás hosszától.Hasonló a parlagfűhöz.

2012. okt. 6. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Első legalább ne hordanál össze ekkora baromságokat.

"Lehetséges, mert az gazként terjed, én kertemben is volt már,"- Igen, vadkenderek hívják és az égvilágon semmi pszichoakív hatása nincs.

"Bár ha nincs 2-nél több ott akkor törvényileg nem sértesz semmit a rendőrök nem szólhatnak érte de célszerűbb ha eltünteted onnan."- ezt a félelmetes ökörséget se tudom honnan szedted.

2012. okt. 6. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!