Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Holnapután leteszem a cigit....

Holnapután leteszem a cigit. Mondanátok valami bátorítót, hogy kitartsak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 21:22
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Ne cigizél mer káros mint állat meg amugy is szerintem tök szar a cigaretta
2013. jún. 4. 19:01
 32/37 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, így nem tudom írta-e valaki, de az én tapasztalatom: nem túl nehéz a leszokás, mert nem egész nap hiányzik. Mindig csak azt az öt percet kell kibírni, amikor eszedbe jut. Aztán elfelejted, megy tovább a nap. Majd megint csak öt perc. Azokon kell erősnek lenni, kb két hétig. Aztán már az öt percek is ritkulnak. Ami nehezebb, hogy nehogy visszaszokj, mint én. Fél év után, egy jó társaság, pia, könnyelmű emberek..... Ha akkor egyet is elszívsz, nincs visszaút!
2013. jún. 6. 09:06
 33/37 anonim ***** válasza:

a nikotin elég gyorsan kiürül a szervezetedből, a tüdődben lévő lerakódások pedig könnyebben kitisztulnak, ha veszel egy sókamra-bérletet és rendszeresen beülsz "tisztulni".

én csak "kocadohányos" voltam, de március eleje óta nem gyújtottam rá (megtiltotta az orvos). Helyette vettem egy Folk Master szájharmonikát és a Dallas főcímdalát játszom a buszmegállóban. Sokkal mókásabb mint cigizni :)Szerintem nem árt keresni valami hasonló hobbit a cigi helyett.

Szóval hajrá, menni fog!

2013. jún. 6. 09:23
 34/37 anonim válasza:

reggeli 9:06-nak!

Ez így van! Én 5 év után tettem le, egyik napról a másikra,mára a szagától a gyomrom fordul fel.

Gondolj arra, mennyi pénzed marad meg, mennyi mindenre elköltheted. Én pl letettem a cigit, és a megmaradt pénzből örökbe tudtam fogadni egy kisállatot. Cica lett a cigiből..És sokkal jobban megéri!:)

Az elején idegesítő lesz, hogy mindenki kérdezgeti, meg megkínál, ne fogadd el, mert fejben dől el minden.

Ha sikerül, akkor üdv a klubban!:) És majd írd meg, hogy sikerült-e!:)

2013. jún. 6. 12:34
 35/37 A kérdező kommentje:
6 nap után egész jól bírom. :) köszi a biztatást mindenkinek
2013. jún. 6. 21:43
 36/37 anonim válasza:

Én egyik napról a másikra tettem le. Igazából nem hiányzik, de egy darabig hordtam magammal egy dobozzal,hogy ha MÉGIS rá akarnék gyújtani, ne szenvedjek. Nem kellett! Egy szál se hiányzik belőle, de magnyugtatott a tudat, hogy van cigim, csak én nem akarok rágyújtani. Kb két hónap után egy kerti ebéd végén rágyújtottunk egy sorstárrsal, úgymond "ennyi jár" alapon, és egyikőnk se szívta végig. Nem esett jól. Azóta egy szál se. A melóban cigiznek az udvaron, rendesen zavar a füst.Szokták ajánlani, hogy ha megkívánnám, megkínálnak szívesen, de nem kell. Már nem hordok magammal sem. 5 hónap telt el.

Hajrá neked is!

2013. jún. 10. 23:27
 37/37 A kérdező kommentje:
még mindig nem szoktam vissza, és nem is fogok. tök boldog vagyok cigi nélkül és egy csomó pénzt megspóroltam! :)
2013. okt. 22. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!