Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Holnapután leteszem a cigit....

Holnapután leteszem a cigit. Mondanátok valami bátorítót, hogy kitartsak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 21:22
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jól esik, amiket írtok, erőt merítek belőle. :)
2013. máj. 30. 21:48
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

En annak idejen a kovetkezot csinaltam:a zsebemben 3 csomag

megkezdett cigit hordam, addig, amig cigizo ismeroseimnek rendre elkinaltam.De en nem gyujtottam ra.Es ha valaki kinalt,elutasitottam, mert nekem is volt.Uj cigit NEM vettem.

Ez nekem bevalt, kb 25 eve, azelott 15 , talan 20 evig cigiztem.

2013. máj. 31. 10:29
 13/37 kissgeza60 válasza:
100%
Én 20 évig cigarettáztam. Mikor eldöntöttem, hogy elhagyom, volt még 4 csomag cigim. Amíg ezeket elszívtam, volt időm gondolkozni, és erősíteni az elhatározásomat, és az utolsó cigiknél már vártam, hogy foggyon már el. Kb két hétig pokol volt az életem, azután kezdtem érezni, hogy győztem, sikerült elhagyni. Lehetőleg még egy cigit se szívjál el utána, mert könnyen vissza lehet esni. A kávét ás a piát is pont úgy lehet fogyasztani, mint cigivel. Én ugyanis attól tartottam, hogy nehéz lesz kávézni, sörözni, bulizni cigi nélkül. Sok sikert!
2013. jún. 1. 06:05
 14/37 anonim válasza:
100%
Én saját tapasztalatból azt tanácsolom,hogy csak 2 hétig bírd ki! Mert utána elkezded érezni a cigimentes élet előnyeit! Pl: Az ételeknek sokkal intenzívebb, finomabb lesz az ízük, elkezded az illatokat sokkal jobban érezni. Kitartás! Sok sikert! :-)
2013. jún. 1. 06:29
 15/37 anonim válasza:
100%
legfontosabb viszont az, hogy ne beszélj róla senkinek, mert akkor téma lesz, és te is állandóan erre fogsz gondolni, hogy én most leszokom. Legyen ez számodra egy természetes állapot, ne érezd magad áldozatnak, de még hősnek sem... Amikor én leszoktam, mindig volt nálam cigi vagy 3 hónapig, mert nem azért nem gyújtottam rá, mert elfogyott, hanem mert nem akartam. Vedd ezt magától értetődőnek, hogy nem cigizel (még akkor sem, ha nem jön össze a kiscsaj/srác aki tetszik)
2013. jún. 1. 10:24
 16/37 anonim válasza:
100%
Magadért csináld, ne másért. Sok sikert! ; )
2013. jún. 1. 11:12
 17/37 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is! Túl vagyok az első napon, és jól ment. Kitartok! :)
2013. jún. 1. 22:09
 18/37 anonim válasza:

Erős vagy.

Nem sok embertől hallottam még ilyet, hogy elhatározza.

De tarsd is be!

Vagy egy hónapig mindig legyél elfoglalt, hogy gondolataid még véletlenül se kalandozzanak a cigik felé. Ha nem tudnád leállítani magad, a fejedben kezdd el énekelni teli torokból a Kossuth Lajos azt üzente -t.

Remélem, hogy sikerrel jársz!

2013. jún. 2. 09:07
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
5 évig cigiztem, és igy tettem le: egyik haverommal elmentünk egy sport versenyre, én dohányos voltam de ő nem, sokan voltunk de én magamon kivűl senkit nem láttam hogy cigizett volna, és mégis boldogan beszélgettek, hülyültek. azt figyeltem állandóan hogy hol tudnék rágyujtani, és kellemetlenül éreztem magam, hogy lopiba a kerités mellet leállok cigizni, mikor senkit nem látok aki dohányozna. ekkor elgondolkodtam, hogy tulajdonképpen miért is kell az nekem, mikor semmi haszna nincs, nem lakok jól vele, nem csillapitja a szomjamat, nem fogyok tőle, nem hizok, egyszerüen semmi haszna csak a sok pénzt dobom ki rá értelmetlenűl elfujom a füstöt a levegőbe. az emlitett sport esemény napján még rágyujtottam este is, másnap reggel mikor felkeltem, ottvolt a félig tele cigis doboz az asztalomon, fogtam és összegyürtem, kidobtam. ez tavaly szeptemberben volt, és azóta sem szívom. tökéletesen megvagyok nélküle, nem hiányzott, talán egy hétig volt olyan szokatlan érzésem, de utánna már jó volt, én igy tettem le egyik napról a másikra. Sok sikert kivánok neked, majd ird meg ha sikerült letenned. Hajrá
2013. jún. 2. 09:40
 20/37 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá. :)
2013. jún. 2. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!