Kinga1995 kérdése:
Ti rágyújtotok ma? :-D
Figyelt kérdés
Ma hallottam a rádióban, hogy ma ilyen dohányzásellenes világakármi van, szal megfogadtam, hogy ma még többet cigizek, mint más napokon :-D
Titeket meghat ez? :-P
2013. máj. 30. 16:03
1/10 anonim válasza:
Juuuj! Ne! Most aztán megijednek a dohány ellenesek, ha te ilyeneket teszel! Nem szabad!!! :p
Most ezért kimegyek egy szálra... xD
2/10 anonim válasza:
Dettó!Egy szál cigi és most kell egy kávé is! :D
3/10 anonim válasza:
Ó a csudába, szolhattál volna reggel. :-DDDDDDD
4/10 anonim válasza:
Húúú Kinga lázadó vagy az biztos.
Én ma rágyújtottam de csalódtam mert beszédültem és szar volt, vagy gyengét veszek vagy végleg leállok
5/10 anonim válasza:
Én biztosan nem! Ugyanis nem dohányzom:)
6/10 anonim válasza:
Reggel még beszélni sem tudok de a cigi meg a kávé a kezemben!Kettő együtt tuti!De most megkívántam!Kérsz? :D Gyere le Vácra adok szívesen még cigivel is megkínállak! :D
7/10 anonim válasza:
Nem. 3 éve nem dohányzom már, nem is szeretnék visszaszokni.
Egyébként nem hat meg.
8/10 anonim válasza:
nem, 18 éves vagyok és nem önzésként, de büszke vagyok rá, hogy még életemben egy szál cigit se szívtam el.
9/10 anonim válasza:
Kit akarsz átverni Kinga?:D A dohányzásmentes világnap május 31. Az holnap lesz. Nem mintha érdekelne, ugyanúgy cigizek majd:D
10/10 anonim válasza:
Persze, ma ráadásul különösen sok cigim fogyott (2 doboz, igaz nem e-miatt), de holnap is ugyanúgy fogok mint máskor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!