Mi volt az amit kiköptem?
Figyelt kérdés
Kezdő dohányzó vagyok, úgy értem hogy 2 hónapja szívok, nem szoktam köhögni de néha egy cigaretta utána jólesik egy nagy krákogás, ma szivarkát szívtam (jó minőségű) szűrő ugye nem volt rajta szóval kipuffogtam, majd a nyáltermelésem megindult, fura érzést éreztem a hasamban, és éreztem hogy a szervezetem a torkomat akarja tisztitani. szóval a mosdóhoz rohantam és köptem, és kis barnás apró dolgokat köptem ki, csomót köptem és csomószor jött ki, mi lehetett az?2013. máj. 24. 18:50
1/3 anonim 

válasza:

Dohánylevelek. Biztos valahogy lenyelted.
3/3 anonim válasza:
Szokj le amíg "csak" dohánylevél maradványt köpködsz!! Ha majd egy pár év múlva már pirosat köpsz akkor már késő lesz!!! 30 éve szívom, és nem tudok tőle megszabadulni. Pedig nagyon szeretnék... Hidd el,tudom miről beszélek!!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!