Akkor engem nem bünthetnek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és tanuló. Megbuntethetnek, ha bkv megállóban dohányzok? A törvény ezt írja: "Egészségvédelmi bírság
Egészségvédelmi bírság csak azon természetes személlyel szemben szabható ki, aki a cselekmény elkövetésekor
14. életévét betöltötte és saját jövedelemmel rendelkezik, melynek összege: 20.000-50 000. Az Nvt. betartásáért felelőssel szemben 100.000-250.000.- Ft"
2013. máj. 17. 23:31
1/11 anonim válasza:
a törvény egyértelmű, ne kelljen már a szádba rágni mindent.
2/11 A kérdező kommentje:
Tudom, csak azért szokott lenni azapróbetű. Most akkor egyértelműen ott gyújtok rá ahol akarok, bírság nélkül? xD
2013. máj. 17. 23:38
3/11 anonim válasza:
Pff, ez mekkora. Ha nincs jövedelmed akkor nem büntethetnek?
Rápróbálsz? :D
4/11 Kinga1995 válasza:
Hát engem úgy büntettek meg Biatorbágyon a vasútállomáson cigizésért, hogy nem voltam se 18, se nem volt jövedelmem.
5/11 anonim válasza:
Kinga hány Ft-ra büntettek meg?
6/11 anonim válasza:
Akkor csalnak, hoppácska hoppácskaa!
7/11 anonim válasza:
tudom hogy lázadó vagy meg laza de legalább olyan s3ggfej ne legyél hogy ott dohányzol ahol nem dohányzók állnak és le is van írva h ne tedd
8/11 anonim válasza:
igazad van, első válaszoló vagyok, tényleg nem egyértelmű.
engem is volt hogy azért nem büntettek meg, mert nem volt keresetem, de most énis hallottam mástól is, hogy van erre is kiskapu :D úgyhogy bocsi
9/11 anonim válasza:
Mert amugy belehalnál ha arrébb mennél 5 métert és nem fujnád a nemdohányzók szemébe a füstöt? Én is dohányzok de az ilyenek felkurnak..
10/11 anonim válasza:
Jaj, nehogy rákot kapjanak 1 köbcenti füsttől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!