Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valaki adna tippet, hogy...

Valaki adna tippet, hogy bírjam tovább dohányzás nélkül? 7 éve cigizek és 21 vagyok, de már le akarom tenni.11 órája nem gyújtottam rá, de feszült vagyok.

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 10:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

azért nem hízik senki sem mert leszokik a dohányzásról... akkor hízol, ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz... méghogy felszabadult energia, meg nem tud vele mit kezdeni a szervezet... ha leszoksz, gyorsul az emésztésed, javul az anyagcseréd.... ez pont hogy a fogyás egyik alapfeltétele. aki viszont elkezdi magát szénhidráttal tömni nasi címszó alatt, és mellette még eszik is rendesen, az meg ne csodálkozzon, hogy jönnek a kilók. Ezzel a leszokást hibáztatni butaság.

Januàrban tettem le egyik napról a másikra, pár hét múlva nõtt a mozgásvágyam, elkezdtem túrázgatni a városban, javúlt az íz érzékelésem, elkezdtem értelmesen táplálkozni, és ahelyett, hofy híztam volna, mára már -20kg lement rólam és még mindig csökken, jelenleg 98 kg vagyok ilyen jò súlyom 2003 ó

ta nem volt...

2013. máj. 16. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekik senkik sem szólt arról a tényről, hogy a nikotin csökkenti az étvágyat :D De jobb abban a tudatban élni, hogy a nikotin megette a benne lévő energiát, mert éhes volt, mint tudni, hogy igazából többet evett nélküle...
2013. máj. 16. 11:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, kihoztam Allen Carr-es könyvet a könyvtárból. :)
2013. máj. 16. 12:18
 14/16 anonim válasza:
irjal levelet, 3 honapja nem dohanyzok - fiu/20
2013. máj. 16. 13:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Na..mi a helyzet?
2013. máj. 22. 14:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Sikerült végülis leszoknod?
2015. febr. 11. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!