Miért van az, hogy valaki feltesz egy kérdést dohányzás témakörben, még rendes választ sem kap rá, de az anti-dohányosok már egyből kezdik el oltogatni?
Titeket nem zavar ez?
Mert ha valaki utálja a cigit és ellenzi, attól még nem kell leosztani egyből azt akinek ezzel kapcsolatban van kérdése :S
Engem is lehet lepontozni, de szerintem az oltogatás még mindig jobb, mintha reklámoznák a dohányzást. Minden ilyen kérdésnél mind a két fél elmondja tapasztalatait és ez így van jól. Ha meg valaki nem akarja, akkor ne ide írja ki, hanem személyesen kérdezzen meg dohányzó embereket, ha csak az ő véleményükre kíváncsi.
Egyébként meg én nem szoktam senkit leoltani, mert nem érdekel az, hogy mit csinál magával, ameddig én nem kapok belőle, de amikor a dohányzás egészségügyi vonatkozásáról szól a kérdés, és tök korrekt mód, tényszerűen leírom, hogy mik azok (egy szó nem esik arról, hogy "de hülye vagy, hogy szívod, meg fogsz halni", semmi személyeskedés), erre arrogáns leoltást kapok a dohányosoktól, mikor csak a kérdésre válaszoltam (amire mellesleg ők nem adtak érdemleges választ...) És egy szót nem ejtek arról, hogy én bezzeg nem szívom stb., mégis egyből ezzel támadnak le, hogy a válaszom antidohányos, mert csak azok írhatnak ilyesmit. Na, én meg ezt nem értem.
Jó de én most nem azokra gondoltam, akik leírják a tapasztalataikat, vagy valami. Hanem mikor van egy konkrét kérdés a dohányzással kapcsolatban, pl tegyük fel milyen ez a cigi, vagy mennyibe kerül? és egyből elkezdik rá írni, hogy az ilyen szar meg olyan szar. Szerintem mindenkinek a saját dolga hogy eldöntse, hogy szívja-e vagy nem, csak egy infót szeretett volna, és nem ezt hallani hogy hogy utálják a nemdohányzók azért mert cigizik.
Ez így kb olyan mint ha valaki felteszi a kaják témakörbe hogy mit főzzön ebédre ha van ilyen meg ilyen alapanyaga és azt írnák neki hogy ne főzzön mert hízik tőle, meg drága lesz a gáz meg elromlik a kaja, stb. szal ezzel nincs kisegítve...
Aki meg ennyire antidohányos az miért olvassa a dohányzás kategóriát?? Meglátja a kérdést a főoldalon? Nem kell rákattintani...
Én sem értem miért oltogatnak az antidohányosok ebben a témakörben. Én pl. utálok horgászni még sem oltogatom az embereket az adott témakörben hogy állatkínzó alkoholista gec1k. Igen direkt ragoztam túl, mert az antidohányosok is ezt csinálják.
Szitu a következő: Az antidohányosok azon pörögnek mennyi káros anyag kerül általunk a levegőbe és hogy rongáljuk az egészségüket bla-bla. De bezzeg 12 literes fogyasztású mercivel mekkora fain menni és az nem is akkora baj hisz mindenkinek van kocsija. De. Az is ugyan olyan ku.va nagy baj hogy a gazdag gec1k tönkreteszik a bolygót meg a tüdőmet (jobban, mint a cigi) és felőlem tegyék csak, de akkor ne a dohányosokra pattogjanak. Halas hasonlatban ugyan ez, én nem oszthatom a horgászokat, hiszen a nagyüzemben tenyésztett állatok bolti húsát én is megveszem és jóízűen fogyasztom el. Pont ezért nem pofázok.
a BKV buszokat kifelejtetted a felsorolásból:D
amit az a 30 éves busz kipöfékel magából, na arról már inkább neis beszéljünk.
főleg amikor áll a végállomáson, de vagy fél órát, és persze nincsen leállítva, omlik belőle a fekete füst.....de leállítani minekis? gondolom nemlehet majd újraindítani.::D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!