Most hogy van ez az egész dohányzás-dolog? Budapesten hol lehet rágyújtani?
Sajna én épp azt tapasztalom, hogy ha párizsira nincs is, cigire még van.. a legutolsó, amiről lemondanak.
Sajnos én még a környezetemben nem vettem észre, hogy kevesebben cigiznének, de ma figyelni fogom. Én soha nem cigiztem, elfogult vagyok ebben a témában, gyakran akadok ki emiatt. Utálom pl. ha állok a zebránál, nem keveset hosszú zöld van főúton az autósoknak és mivel a villamos megálló is itt van, sokan még egy utolsóra rágyújtanak. Állok a füstben, jobbról is balról is, mindenki lesz.ja, hogy gyerek van a kezemben, elvégre nekik is vannak jogaik. Aztán mielőtt felszállnak a vilire, még egy utolsót szívnak a cigiből, és azt jól befújják a kocsiba, hogy nehogy egy másodpercet is veszítsenek. Aztán, a többiek meg ha fintorognak, még be is szólnak.
Most már se párizsi, se cigi... :D
(a szomorú csak az, h igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!