Alacsony nikotintartalmú cigik?
Figyelt kérdés
Már le szeretnék szokni, de képtelen vagyok egyik napról a másikra letenni, ezért kérem a segítségeteket.2013. máj. 6. 12:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem kár mind felsorolni, a fehér és szürke cigik mindegyik márkánál a leggyengébbek.
2/4 Anika61 válasza:
Az alacsony nikotintartalmú cigivel sosem fogsz leszokni, ugyanis nemcsak az elvonási tünetekkel kell harcolni, hanem a szokással is. Mit tudsz a kezeddel csinálni, kaja után milyen jólesik akár 2 szál is. 38 évi cigi után talán most le tudom tenni Champix nevű gyógyszer segítségével, amit az orvos írhat ki, de teljes áron kell megvenni a patikában. Nincs rajta támogatás, nekem egyedül ez segít, nagymértékben csökkenti az elvonási tüneteket, csak ezt sehol nem reklámozzák sajnos. Most tartok a 33. napnál, hogy egy szálat sem szívtam el.
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mióta dohányzol? Milyen fajtát szívsz és naponta mennyit? F/29
4/4 A kérdező kommentje:
17. egy éve. marlboro beyond. napi 4-5 szál.
2013. máj. 8. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!