Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy szál cigi elszívása...

Egy szál cigi elszívása mennyire káros?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon.

Mert egy után következik a 2.Meg a 3.Meg a sok.

2013. máj. 5. 23:06
 2/12 PHP de kóder! ***** válasza:
nagyon
2013. máj. 5. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé, az már a rászokás pillanata lehet.

Sokan így kezdik, első száll 2-33 slukknál köhögnek, majd utána megkívnják, elszívják, 1 hétig vagy 1 hóapig semmi aztán jön a 2. a 3. és így tovább minél sűrűbben, és a végén már napi 1 doboz lesz belőle.

Én is így szoktam rá, és nehéz a leszokás. most is ott tartok hogy a napi 1 doboz helyett lett heti 1 doboz, de muszáj időnként elszívnom 1-et hogy lenyugodjak, de így hogy ritkítom az időt, jobb. De nem könnyű a leszokás, és addig jó ha egy szálat sem szívsz el.

2013. máj. 5. 23:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Az első szál a legkárosabb főként az addikció miatt, a többi szálnak pedig változó a hatása nemtől, életkortól és genetika alapján
2013. máj. 5. 23:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy utána hogy folytatod... Én 19évesen próbáltam ki fél szál kékmultival, pár hónap múlva elszívtam egy világoskék szofit, nem esett jól. Pár év múlva gyújtottam újra, nem szoktam rá néha gyújtok narancs pallmalra. Hány éves vagy?
2013. máj. 6. 08:44
 6/12 anonim válasza:
hát elég sok negatív hatása van. pl pulzus,vérnyomás emelkedés,illetve enyhe hőemelkedést is okoz. a szívása közben fellépő oxigénhiány,pedig szédülést is. egy egy szálat kiheversz sok c vitaminnal,de hosszútávon semmiképp sem jó. ha lehet ne szokj rá.
2013. máj. 11. 12:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne szivd el az elsőt, mert akkor nem lesz második, harmadik......és ne feledd: a dohányos is ember, csak nem olyan sokáig !
2013. máj. 11. 14:27
 8/12 A Tengerész ***** válasza:
Az attól függ, hogy ez az első, vagy a százezredik. Ha ez az első akkor semennyire, mert úgyse tudod letüdőzni, kiköhögöd, ha a százezredik akkor baromira. A kettő közt vannak a fokozatok... most extrapolálj!
2013. máj. 12. 08:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha évente szivsz annyit,semennyire.Csak tarsd is be!!
2013. máj. 12. 10:30
 10/12 anonim válasza:
1 doboz cigi 3 és fél órát vesz el az életből...
2013. máj. 12. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!