A dohányosok miért dobálják el a csikket? Vagy ők minden szemetet eldobálnak? Nem érzi egy ember igénytelennek magát amikor a csikket csak úgy eldobja a földre, hogy majd valaki összeszedi?
olyat ritkán látok, hogy valaki ha megitta az innivalóját, az üveget elhajítja.. az is ritkább, hogy kifújja valaki az orrát, és a zsepit csak úgy eldobja. de a csikket meg úgy dobálják el, mint ha természetes lenne. nem gáz ez? azért a dohányosok értelmesebb rétegje is elítéli ezt, ugye?
az hülye kifogás, hogy "nincs kuka". egyrészt, wc sincs mindenhol, mégsem szarnak az emberek úton-útfélen, hanem olyan helyen végzik a dolgukat, ahol van lehetőség. másrészt, ahol van kuka, ott is a kuka 5méteres körzetében több csikk szokott lenni, mint a kukában. az ilyen dohányos igénytelen, és nem erre a bolygóra való, igazam van?
sokáig dohányoztam, mégis tudtam viselkedni, nem szemeteltem, hanem civilizált ember módjára, oda dobtam a csikket, ahova való. elég gáz hogy ezt még meg kell magyarázni, hogy miért kell kidobni a szemetet.
adsz munkát az utcaseprőnek? nagyon nagy lelkű vagy, lopj táblákat is, akkor adsz munkát a közútkezelőnek, tépkedd ki a parkból a virágokat, és az önkormányzat sem fog unatkozni, és ne felejts el rongálni mindenhol, hogy a rendőrség se unatkozzon :)
azért nem megy oda egyik sem, mert félnek a fajtádtól. a hozzászólásod alapján valami nagy paraszt lehetsz, én sem mernék odamenni. meg ha még meg kell magyarázni hogy miért ne szard tele a környezeted, valószínűleg hiába mondunk akármit is, nem fogod fel.
lehet, hogy 3cm egy cigicsikk, de amikor kb 40centinként van egy a földön, a kuka körül meg kb 130darab szétdobálva, akkor az nem annyi, mintha egy 3centis kis csík el lenne hagyva, hanem bizony az jön le belőle, hogy a bunkó paraszt népséget nem érdekli ha a saját szemetében él:)
A "kultúrált" dohányzók miatt nem feltűnő az a sok csikk és cigisdoboz az utcán a földön. De ha lócitrom van az úton az mindenkinek feltűnik. Hogyis ez?
A dohányzókról szinte csak rossz a véleményem, de ez azért már alapból kiveri a biztosítékot.
Aki a szaráshoz hasonlította a dohányzást: a "megkönnyebbülés" természetes, alapvető szükséglet, míg a dohányzás nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!