Hogy szokjak le a dohányzásról 3év után és hízhatok-e tőle?
27 éves vagyok, 1 évvel ezelőtt 120kg voltam 11 éve dohányoztam napi 1-2dobozzal Alen Carr könyvét elolvastam, és mellé rengeteg kitartással letettem, pár hét után feltűnt, hogy egyre jobban bírom a mozgást, vettem egy biciklit elkezdtem túrázgatni, le is adtam 10kg-ot...
Aztán jött a tél, be voltam zárva a 4 fal közé, de szerettem volna tovább fogyni, sok sok tébes infó után rátaláltam a body.builder.hu -honlapra, ahol rengeteg jó infó van a témában, egy ott kinézett diétával el is kezdtem fogyni, márciusban már 100kg alatt voltam, akkor elkezdtem futni, eleinte csak pár száz méter ment, aztán pár km, ma lefutottam 11km-t amúgy 94kg vagyok jelenleg...
Ez mind lehetetlen lenne, ha még mindig dohányoznék.
#3 ; nagyon gratulálok!
nekem is hasonló a sztorim, csak nem voltam akkora. én is allen carr könyvével tettem le, és én is a bodybuilderen találtam leírásokat a diétáról (nem annyira ,de én is el voltam hízva). ahogy végeztem a cigivel, megnőzz a mozgásigényem, azóta rendszeresen sportolok, és vékony vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!