Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ma bejelentette Lázár hogy...

Ma bejelentette Lázár hogy 12% lesz a cigaretta haszonkulcsa, hogy fogjátok megvenni a cigit?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 20:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Csempész cigi közül a [link] ezt szívtam.

Baráti áron anno 150Ft/db. jutottam hozzá. Itthon 480Ft. volt, a vele azonos minőségű cigi. Jelenleg nem olyanok az idegeim, hogy a cigit nélkülözni tudjam, hamarosan nosztalgiáznom kell.

2013. ápr. 30. 17:09
 12/19 A kérdező kommentje:
ilyet már én is szívtam 12-es
2013. ápr. 30. 17:13
 13/19 anonim válasza:
ha majd mindenki csempészett cigit szív, füvezik....stb előbb utóbb csak rá jönnek, hogy ez mégsem olyan jó...reméljük. csak azt nem értem miért nem tudnak ezek az okos emberek előre gondolkozni:/
2013. ápr. 30. 18:44
 14/19 anonim válasza:
Hogy miért nem? mert minden gondolatuk a pénz, a haszon körül forog. A füvet meg ne vedd egy kalap alá a cigivel, mert korántsem olyan káros. Ez is kamu szöveg.
2013. máj. 1. 06:52
 15/19 anonim ***** válasza:

A Külföldi cigi-t is ellenőrzik.Nem vicc a zárjegy ott sem.

A szar amit az előttem szóló említ az tényleg nem annyira káros mint a cigi De csak akkor ha mértékkel van fogyasztva De NEM kell elfelejteni ha Papírban van Dohánnyal keverve akk még károsabb mivel Cigi+szar tehát megmarad a cigi káros hatása +még a Cannabis is ott van tehát KAPUFA :)

A dohány jövedéki adó-ja miatt ennyire drága.Lassan ott tartunk,h termeszteni kell majd valami gyengébb Virginia-dohányt.Hacsak az "okosok"nem találnak ki erre is valami törvény h ki s hogyan +mennyit termeszthet.S utána meg jön az h adócsaló mivel nem fizet a saját cigi-jére ADÓ-t.

Ördögi kör!!!

S elvárják a jelmondatot:

"Magyarország ÉN Így Szeretlek!"

VICCC!!!

2013. máj. 1. 10:15
 16/19 anonim ***** válasza:
arra gondoltatok már, hogy leszoktok?
2013. máj. 1. 15:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Még azt is tervezik, hogy aki a cigi ( pia, drog) miatt betegszik meg ( pl: tüdőrák, gégerák stb ) attól a tb-t is megvonják.Nehogy már mi fizessünk, hogy bagózhassanak, azt ingyé kezeljék őket
2013. máj. 2. 22:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen persze.Vonjanak meg mindent a "büdös bagós"-tól DE akk

ha nam akarja kezelni a betegségét akk TB-t se akarjon vele fizettetni!!!Mi lenne ezzel a Szaros Kormánnyal ha a Bagósok nem fizetnék a Cigi-re az adót???Az egyik legfőbb bevételi forrás!!!Megszülték a NEMDohányzók védelmét OK Ezzel nem is lenne Probléma.DE MI VAN A DOHÁNYZÓKKAL?????

FIZESSÉK AZ ADÓT ÉS HÚZZÁK MEG MAGUKAT???NESZE JOGÁLLAM!!!

JAH DIREKT NAGYBETŰŰŰ!!!

2013. máj. 3. 09:26
 19/19 Bajer ***** válasza:
Két haverom cigizik, egyik csempész cigit szív újabban, másik már egy ideje sodorja paklidohányból, töltő géppel. Sokkal olcsóbban jönnek ki, ráadásul elég erős dohányosok. Két doboznyi naponta megvan. Idővel talán csak a felső 10 000 tud majd minőségi cigit venni. Akkor viszont nem jön be az adóemelés mert a több millió bagós olcsón jut cigihez kisebb adótartalommal.
2013. máj. 9. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!