Ma bejelentette Lázár hogy 12% lesz a cigaretta haszonkulcsa, hogy fogjátok megvenni a cigit?
Csempész cigi közül a [link] ezt szívtam.
Baráti áron anno 150Ft/db. jutottam hozzá. Itthon 480Ft. volt, a vele azonos minőségű cigi. Jelenleg nem olyanok az idegeim, hogy a cigit nélkülözni tudjam, hamarosan nosztalgiáznom kell.
A Külföldi cigi-t is ellenőrzik.Nem vicc a zárjegy ott sem.
A szar amit az előttem szóló említ az tényleg nem annyira káros mint a cigi De csak akkor ha mértékkel van fogyasztva De NEM kell elfelejteni ha Papírban van Dohánnyal keverve akk még károsabb mivel Cigi+szar tehát megmarad a cigi káros hatása +még a Cannabis is ott van tehát KAPUFA :)
A dohány jövedéki adó-ja miatt ennyire drága.Lassan ott tartunk,h termeszteni kell majd valami gyengébb Virginia-dohányt.Hacsak az "okosok"nem találnak ki erre is valami törvény h ki s hogyan +mennyit termeszthet.S utána meg jön az h adócsaló mivel nem fizet a saját cigi-jére ADÓ-t.
Ördögi kör!!!
S elvárják a jelmondatot:
"Magyarország ÉN Így Szeretlek!"
VICCC!!!
Igen persze.Vonjanak meg mindent a "büdös bagós"-tól DE akk
ha nam akarja kezelni a betegségét akk TB-t se akarjon vele fizettetni!!!Mi lenne ezzel a Szaros Kormánnyal ha a Bagósok nem fizetnék a Cigi-re az adót???Az egyik legfőbb bevételi forrás!!!Megszülték a NEMDohányzók védelmét OK Ezzel nem is lenne Probléma.DE MI VAN A DOHÁNYZÓKKAL?????
FIZESSÉK AZ ADÓT ÉS HÚZZÁK MEG MAGUKAT???NESZE JOGÁLLAM!!!
JAH DIREKT NAGYBETŰŰŰ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!