Mikor jelenthetem ki azt hogy teljesen leszoktam?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, 2 évig dohányoztam, heti 1-2 doboz közepesen erős cigit szívtam el, 8 napja megfogadtam hogy leszokom róla, és azóta nem szívtam el egy szálat sem, és nem is akarok többet.2009. szept. 27. 00:45
1/7 anonim válasza:
Én napi 1.5dobozt szívtam..Te rá sem szoktál...Én igen..De le is szoktam..Nekem már az is haladás volt mikor 1 napig nem gyújtottam rá...Nekem beletelt 1 hónapba mire azt mondtam,h IGEN ÉN LESZOKTAM:.nem kívánta..már nem hiányzott a mozdulat és idegesített a cigi szag..
2/7 anonim válasza:
8 nap azmég kevés. majdhamár 3-4 hónapja nemgyújtottál rá, akkormár leszoktál
3/7 anonim válasza:
én 10 évig cigiztem napi 1 doboz átlagban,4 hónapja nem cigizek nekem 2 hónap volt kb ami nagyon rossz volT
4/7 anonim válasza:
Heti 1-2 doboz nem sok, egy igazi dohányos naponta elszív egy dobozzal.
Várj egy hónapot és ha addig se gyújtasz rá akkor oké.
5/7 anonim válasza:
Számomra érthetetlen, hogy van olyan ember, aki akár két év után is visszaszokik. Ezért hát nagyon nehéz kijelenteni, hogy "leszoktam". Ha már 8 napig bírtad, tarts ki és semmiképpen ne gyújts rá. Talán akkor lehet kijelenteni, hogy leszoktál, ha már zavar a cigarettafüst. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Soha többé nem szoknék vissza.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem hiányzik egyáltalán a cigi, nincs ez a "de rágyújtanék" érzésem, csak amikor társaságban vagyok és az összes barátom füstölög, na akkor nagyon nehéz kibírnom:S
2009. szept. 28. 19:06
7/7 anonim válasza:
Akkor ha eltelt legalább 1 ÉV az utolsó elszívott cigi óta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!