Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 10 ves korom ota cigizek...

10 ves korom ota cigizek sajnos ugy hallottam h minnl hamarabb kezdem annl jobban birom nem leszek olyan hamar rkos igaz ez? Most 17 vagyok lehet valami gz? Csak olyan irjon aki tutira tud vlaszt ldci

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 14:10
1 2
 11/12 Bajer ***** válasza:
Volt osztálytársam 18 évesen a suliban meglepődve tapasztalta, hogy vért köhögött fel. 12 évesen kezdett cigizni, de piált is minden 2. napon évekig. Pár évvel később találkoztam vele, 2 fejjel magasabb lett mert lerakta a cigit és kevesebbet ivott. Ebből kiindulva jobb ha lerakod örökre és van esélyed egészségesnek maradni. Nagyapám is gyerekkora óta cigizett, mégis megélt 74 évet, rákot sose kapott, agyvérzései voltak és szívroham vitte el. A cigit soha nem tudta letenni, tiszta ideg volt ha 1 órát ki kellett bírnia nélküle. Ha az őseid között soha semmilyen rákos betegség nem fordult elő akkor nem vagy hajlamos te sem , de a többi betegségre bárki fogékony.
2013. máj. 9. 13:04
 12/12 anonim ***** válasza:
):
okt. 11. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!