Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata erről az e cigiről? Jó lehet? Vagy keressek mást?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 23. 15:12
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

A kenyér nem mű, nagyon régóta esszük!

De egy valamire nem válaszoltál amit kérdeztem régebben, hol lehet kapni 100% dohányt adalékok, vegyszerek nélkül?

2013. máj. 3. 15:23
 22/28 A kérdező kommentje:

Egyébként én is ami a húst illeti, de a zöldség és gyümölccsel nem értek veled egyet! Én azokat is eszem (bio), bár ezek szerint mű az is!

Kenyeret ami itthon sül (mindenféle adalék nélkül), pedig alkalmanként szintén, de ezek szerint ez is mű!

Akkor végülis te csak húson élsz? Elmagyaráznád kicsit részletesebben, ha megkérhetlek szépen?

Érdekel a téma, hátha tudsz újat mondani, ha jó, akkor szívesen megfogadom!

Ahogy most táplálkozunk, nagyon érezzük a pozitív változásokat! Sajnos fél éve váltottunk még csak! De számtalan testi panasz megszűnt!

Már csak ezt a dohányzás kérdést kellene megoldani, az a baj, hogy szeretek, és nem jutottam el odáig, hogy le akarnék szokni.. Márpedig ha nincs bennem az akarat, akkor nem is fogok..

2013. máj. 3. 15:36
 23/28 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy fél kész, kész termékeket nem eszünk! Csak ami itthon zöldségből és húsból elkészíthető! Esetleg nagy ritkán édesség, 2 havonta egyszer, azt is nyírfa cukorból!

Természetesen margarin és ilyen mű dolgokat nem eszünk!

2013. máj. 3. 15:38
 24/28 anonim ***** válasza:

A kenyer igenis mu, attol meg h regota keszitjuk...de ajanlom a 'The vegetarian Myth' nevu konyvet Lierre Keith-tol..es a Life Without Bread cimu konyvet is, ha valoban erdekel a tema.

En online rendelem a 100% dohanyt. Europaban gyartjak oket, de itt az USA-ban is lehet kapni, boltban draga, ezert rendelem a neten.

(pl. Ashton Mini Cigarillos)

Nem azt mondtam h mu a gyumolcs es zoldseg, csak vannak vele gondok, akarmilyen organic is legyen. Ha valoban erdekel a tema, akkor ezeket a konyveket nagyon ajanlom. Vegetarian myth, life without bread, mint ahogy emlitettem, valamint 'Primal Body, Primal Mind', Deep Nutrition: Why Your Genes Need Traditional Food es Fiber Menace.

Valamint itt van ket thread a dietarol amin en vagyok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20..

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20..

Most a reszletekbe nem tudok belemenni, nincs idom, de ha ezek elolvasasa utan van kerdesed, szolj es szivesen valaszolok.

En sem eszem etteremben, csak itthon fozok. a nyirfa cukor az jo, en is azt hasznalom, meg Stevia-t. Altalaban a kettot keverve.

A margarintol jobb is ha tavol maradsz. Ha a tejet tudod toleralni, akkor a vaj viszont nagyon jo (nekem sajnos nem)

2013. máj. 4. 15:23
 25/28 A kérdező kommentje:
Ezek a cigik nagyon drágák sajnos.. :(
2013. máj. 5. 10:28
 26/28 anonim ***** válasza:
Hat nem mondom h olcsok. Az egeszseg sosem az.
2013. máj. 6. 15:14
 27/28 A kérdező kommentje:

Ez igaz! :)

De kifogom próbálni, a szivarok tényleg jók!

Csak keresek egy angliai céget, akik forgalmaznak ilyet!

2013. máj. 6. 20:02
 28/28 anonim ***** válasza:
Az Ashton jo es megbizhato marka, a Davidoff is gyart mini cigarillo-kat, de abban tapasztalat alapjan nem vagyok biztos h az 100% dohany (pedig azt allitjak). A Schimmelpenninck is jo, csak megszuntettek a gyartasat, de meg ha talalsz valahol, az is megbizhato.
2013. máj. 7. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!