Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata erről az e cigiről? Jó lehet? Vagy keressek mást?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 23. 15:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nem érdemes ilyeneket megvenni. Vegyél EGo-t. Nem drága, és garantáltan jó a minőség.
2013. ápr. 23. 16:01
 2/28 A kérdező kommentje:

Angol fórumokon nagyon jókat írtak róla, és itt is szerettem volna megkérdezni..

Azt honnan tudom beszerezni (illetve inkább biztonságos weboldal cím kellene)?

2013. ápr. 23. 16:15
 3/28 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy akad ezek közt is jó, de saját tapasztalataim alapján azt mondom, vegyél ego-t.

evapor.hu

ha tőlük veszel, tuti jót kapsz.

2013. ápr. 23. 16:20
 4/28 A kérdező kommentje:
Köszi, de az a baj, hogy paypal-el, illetve bankártyával nem lehet fizetni azon az oldalon!
2013. ápr. 23. 16:32
 5/28 anonim ***** válasza:
Máshol is lehet kapni. A lényeg:Ego akku+ valamelyik Helix patron. Vannak persze drágábban is, de ez az összeállítás abszolút megfelel napi használtra. Csak aztán a folyadékkal leszel bajban, mert Magyarországon betiltották a nikotinos lötyit. Reméljük, még változni fog ez az állapot. Nálunk, Szlovákiában nincs ilyen probléma.
2013. ápr. 23. 16:37
 6/28 A kérdező kommentje:
Angliában lakom :)
2013. ápr. 23. 16:42
 7/28 A kérdező kommentje:
Épp most beszélgettem az oldal tulajdonosával, aki ajánlott angol oldalt is, ők is költöznek egy másik országba... Majd csak eljön mindenki otthonról..
2013. ápr. 23. 16:43
 8/28 anonim ***** válasza:
Igen, a mu ciginek semmi ertelme. Ugyh keress mast. Vagy dohanyozz rendesen, tisztessegesen 100%-os dohanyt, adalekok nelkul vagy add fel, de ez a vapor-os BS ez nevetseges
2013. ápr. 23. 21:36
 9/28 A kérdező kommentje:
Adalékok nélkül, hogy dohányozhatnék? Vagy van már bio cigi is? :))))))
2013. ápr. 24. 09:24
 10/28 anonim ***** válasza:
Tartsuk tiszteletben egymás döntéseit. Én 12 évig cigiztem, november óta vaper vagyok. Mert nekem jobb így. :)
2013. ápr. 24. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!