Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti hány évesen próbáltátok...

Ti hány évesen próbáltátok ki? Rászoktatok? Szerintetek gáz, ha vki már majdnem nagykorú, és kb. ő az egyetlen, aki nem próbálta?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 21:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kipróbálni...de mit???
2013. ápr. 19. 08:54
 12/21 Vursa válasza:
51%

#4-es válaszoló:

A jó szándékkal kikövezett út is vezethet a pokolba... Most úgy érzed rendes volt a nővéred, hogy nem mondta el, cigizgetsz, meg még adott is... Szerintem nem volt az. Amikor megtudtam, hogy a húgom dohányozik, azonnal elmondtam anyának, aki rávezette a húgom, hogy lehet hogy most vagány, meg menő középiskolás korában, de később már probléma lehet belőle. Nagyon drága, és továbbra is drágulni fog, kitiltják mindenhonnan, ami megnehezíti egy dohányos életét, munkahelyen sem célszerű dohányosnak lenni, párkeresés is nehezebb, mert sok nagyon jó pasi/lány kizáró oknak tartja.

A húgom már nem dohányzik, mert rájött, hogy abból, amit cigire költ, vehet magának hetente egy új bizsut, vagy havonta új cipőt, ruhákat, sminket... Csak ki kell számolni a dolgot...

Azt nem mondom, hogy egészségtelen, mert az élet bizonyítottan halált okoz, és nekem speciel mindegy, hogy hogyan halok meg, dohányzás mentesen is lehet tüdő rákot kapni, annyira nem mérvadó, mint amennyire hantázzák. Én inkább azt tartom fontosnak, hogy amíg élek, addig az milyen élet lesz... Nekem az nem mindegy, hogyha baziliszkuszt akarok tartani itthon, mert imádom őket, akkor ne tudjak csak egy leopárd gekkót, mert nincs rá pénz mondjuk pont a cigi miatt... Persze én borzasztóan hüllős vagyok, de mondhattam volna koncertet vagy utazást is, tök mindegy.

2013. ápr. 19. 10:25
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

Cigi?

Ciki..

2013. ápr. 19. 23:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Ciki! Ezt már rég megmondták a "bölcsek"!

http://www.youtube.com/watch?v=CVqchYUgB4A

2013. ápr. 20. 07:54
 15/21 A kérdező kommentje:

Kösz,hogy végre többen is vették a fáradtságot, 2 kommentnél már azt hittem, meghalt a kérdés.

Kösz az értelmes válaszokat, máskor jobban figyelek a kérdés pontosságára is, még új vagyok gyakorin.

Sajnos nálunk nem ciki.

2013. ápr. 20. 15:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Én hatéves korom óta cigiztem, 20éve hagytam abba. Ne próbáld ki, sokaknál hamar kialakul a függőség.
2013. ápr. 27. 18:31
 17/21 anonim válasza:

Az én szüleim mindketten cigiznek... ennek az lett a következménye, hogy amióta fel tudom az ilyet fogni, gyűlölöm a cigit. Sohasem próbáltam... egyszer megfordult a fejemben, hogy megtudjam mit lehet benne szeretni... de hál'Istennek nem tettem meg és nem is fogom! 'Boldogságot' okoz... na ja, de milyen áron? mit csinálsz, ha te nem vagy olyan szerencsés, hogy sokáig kibírod viszonylag egészségesen... és amikor valami nagy boldogság érne... te éppen haldoklasz majd tüdőrákban? NE az ilyen dolgokban keresd a boldogságot... hanem a maga tiszta életedben! Szerintem azok sokkal nagyobb örömet okoznak és nagyobb élményeket hagynak benned, minthogy 'elbujtunk xy-nal a kocsi mögött és szívtuk a cigit'. A ciki dolog egyénenként változik... mindegy milyen társaságban ciki-e vagy sem... az a lényeg te annak tartanád-e... ha olyan társaságban vagy, ahol a többség dohányzik, és piszkálnak, hogy te nem... és visszautasítod, lehet, hogy szurkálnak majd poénból, de aztán rá fogják hagyni, ha látják, hogy nem hatnak rád. Később pedig irigyelni fognak, hogy milyen jó neked, hogy nem lettél a rabja. És ha rászoksz? költheted rá a pénzt, ha pedig nem kapod meg bizonyára égető kínt fogsz érezni... kell ez neked? megéri holmi 2 perc hamis örömért rászokni egy életre? mert ugye mindenki a könnyebb utat választja és inkább kizsugázza rá a pénzt mintsem, hogy leszokjon.. nem ismerlek, így nem tudom milyen erős az akaraterőd... de gondolkozz el ezen... komolyan megéri tönkre vágni az életed, és azoknak az életét akik tisztán akarnak maradni a környezetedben? És majd a gyerekeid? Én nem kívánom nekik azt az életet, ami nekem van...

15/L

2013. máj. 4. 12:52
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi, pont erre volt szükségem:)
2013. máj. 4. 12:56
 19/21 anonim válasza:
45%
nem gáz..és az sem elytélendő, ha valaki cigizik, mert lassan aki nem cigizik, az undorítónak és gusztustalanak tartj a szokást, aki meg cigizik(főleg a fiatalok, persze nem mindenki) gáznak tartják aki nem...szerintem ez hülyeség, mindeninek a maga dolga, mit foglalkoznak mássaé. én 16 vagyok, először 9.-es osztálykiránduláson próbáltam ki, volt bennem kicsit pia is, fura volt, mert a legelső slukk baromi jól esett, pedig általában mindenki köhög..de nekem tök jó volt, és elég nagyot is szívtam, a második, harmadik már kevésbé, ott is hagytam zat a szálat, utána mégegyszer próbáltam ki, kb egy évre rá, amikor a kémiatanár meg akart buktatni, pedig hármasra álltam :D az se vlt rossz, bár mentolos cigi volt, egy barátnőm adta, de nem is volt olyan jó, inkább semleges. nem szoktam rá, nem mondog, hogy ha esetleg valamikor a jövőben tök ideges leszek valamiért és lenne alkalom egy cigire elutasítanám, de nem éri meg rászokni, drága, és nem érzem szükségét :) a menőségért meg gyerekes dolog rászokni, bár nagyon sok olyat láttam már. 16/l
2013. júl. 8. 23:44
 20/21 A kérdező kommentje:
Azota nagykoru lettem, de meg nem gyujtottam ra, viszont egyik baratnom ki akarja probaltatni velem. Persze nem akar raszoktatni, o is csak partycigis, de en meg antidohanyos vagyok. Lenyeg, hogy van aktualitasa a kerdesnek, erdekelnek a valaszaitok!
2013. dec. 15. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!