Meddig köhögök még fel gedvát?
3 év után szokta le a bagózásról, fél éve már hogy nem gyújtottam rá. A probléma az, hogy még mindig nagyon sok slejmet köhögök fel.
Mikor fog ez megszűnni?
Tűdőfű gyógytea,elképesztően jó erre.
Minden ízesítés nélkül jó forrón.
Van még egy látványos hatása is,amint megiszod a bedugult orrodat azonnal kidugítja,mintha orrcseppet használtál volna.
A tüdőfű éppen nem jó erre! [link]
Olvasd el! Ami igazán jó, az a korpafű. Herbáriákban, gyógynövény boltokban lehet kapni.
Hogyne lenne jó a tüdőfű,univerzális szer a tüdőre,nem véletlenül ez a neve is.
Évek óta télen ezt iszom és egyáltalán nincs lerakódásom.
Azonkívül a nagyon erős dohányos barátomnak ajánlottam,aki olyan erős dohányos volt,hogy ha megfázott nehezen vette a levegőt és panaszkodott,hogy a légzéskor fájt a tüdeje.Hát neki is nagyon jó volt,ő is ezután rendszeresen beszerezte.
Egyébként sem tudom mit kell ilyen szinten beszólni,hogy az biztos nem jó,csak,amit te tudsz.
Természetesen az is jó lehet,de,hogy ez biztos jó,arra mérget vehetsz.
Amit még ajánlok valamiféle köptető szirup.
Ajánlom a dr.Theiss Jó éjszakát lándzsás útifű szirupot,ezt,elalvás előtt kell bevenni és még nagyon jól is alszol tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!