Füves cigi elszívása után a csigának a nyalásától be lehet állni?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha valaki elszív egy füves cigit, és egy másik személynek aki nem szívott odaadja a csigát széthatja és a nyelve alá teszi ,akkor az betép? mert itt kering ilyen legenda de nem tudom h igaz -e és nem akarom kipróbálni2013. ápr. 5. 14:43
1/7 anonim válasza:
a fűben lévő THC-t a hő "aktiválja".
és nem csak szívni, enni is lehet.
nem tudom, hogy a csigában mennyi thc van, de ha van akkor elvileg be lehet állni tőle.
2/7 A kérdező kommentje:
Mármint akik ezt csinálják gondolom arra számítanak ,h a nyálka hártyán szívódik fel a thc.
2013. ápr. 5. 14:59
3/7 anonim válasza:
így elvben nekem sem tűnik teljesen kizártnak. de azért csoda lenne, ha a papírban lerakódna annyi és az fel is szívódna, ami a rendes hatáshoz kell. tesztelni kell :)
4/7 anonim válasza:
Ha nagyon be akarsz tépni akkor menj az ugyancsak füvező haverjaidhoz, válj olyanná mint ők
5/7 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősöm, miután elégett a cigi, elkezdte gyújtogatni a csigát, majd orron át "egyből agyba szívta". Sokat gondolkodtam a miérten, majd rájöttem, hogy szerintem sz*rul hajtja meg a csigát, és oda leesik pár darabka zöld, és ő nem akar semmit sem veszni hagyni... Az már más kérdés, hogy ezzel hamarabb készíti ki a tüdejét, mintsem beálljon. Egyszerűbb lenne széthajtani, és kiszórni, ami esetlegesen ott van...
Előzőnél fogva a válasz igen, be lehet állni a csiga nyalásától, csak épp szerintem nincs értelme... De ezt mindenki maga tudja. :)
6/7 anonim válasza:
Éticsiga? Nem hinném hogy be lehet állni tőle,de nyalogasd csak :)
7/7 anonim válasza:
azert lehet mert mikozben szivod es megy a fust a csiganat a tudodbe nem is keves mennyisegu gyanta rakodik le a csigara.meg kolyok koromban azt csinaltam hogy a csigat szetnyitottam es radorzsoltem egy sima cigire.nem tudom megmondani hogy jot tett e mert elotte mindig elment egy jocigi.de elmeletben mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!