Mennyi idő kell az utolsó cigaretta elszívása után hogy ne kivánjam többet?
ez elég barbár módszer előző. komolyan csinált ilyet valaki? bevált?
elvileg nincs olyan hogy nem kivánsz többet, csak olyan van hogy meg bírod állni
elsőt ki pontozta le? igenis hasznos amit írt
amúgy meg, ha fejben eldöntöd, hogy nem kell több, akkor az utolsó szál után már nem fogod kívánni. tudom, meseszerűen hangzik, én az allen carr könyvvel szoktam le, és egy év alatt körülbelül 3x jutott eszembe a cigi, és nem "megállom hogy ne gyújtsak rá", hanem szinte a leszokás első hetétől kezdve undorodtam tőle
A pofám leszakad amiért 32%-ot kaptam a válaszomra...
Ez a legelemibb ösztöne az állatoknak , AMI FÁJ AZ NEM JÓ. Mi is állatok vagyunk ezek a dolgok ugyanúgy rögzülnek bennünk...
Mellesleg hasznos módszer lehet még ha kórélettan könyveket lapozgatsz és megkeresed hogy néz ki egy frissen boncolt dohányos tüdő... Csak nehogy a sírás kerülgessen utána...
32%??? Aki nem ért hozzá ne pontozzon....
Mennyit szívsz naponta és milyen fajtát?
Hány éves vagy? Mióta dohányzol?
Naponta 13-14 száll naponta, töltött kék bond.
16-éves vok és 2 éve dohányzom.
Vágj bele a leszokásba, ne félj, menni fog, fiatal rugalmas szervezeted van. Egy ideig még kívánni fogod, de idővel nem fog hiányozni, nem lesz könnyű, de meg lehet csinálni.
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!