Le lehet valakit szoktatni a cigiről, ha ő nem akarja?
Valahogy vedd rá hogy olvassa el ezt a könyvet.
Allen Carr: Végre nem dohányzom
Vagy boltban keresd és úgy mégiscsak jobb mint gépen olvasni.
Én sem hittem hogy segíthet a leszokásban, 10 éve dohányoztam, az apám pedig 35 éve. Mindketten leszoktunk a könyv elolvasása után egyik pillanatról a másikra. És nincsenek elvonási tünetek, nem bánjuk hogy végre letettük.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A könyvnek a lényege hogy megértsd amiről ír és felfogd, egyetérts vele. Ha ez nem megy akkor persze nem szoksz le soha a segítségével és semmi mással sem. Sajnállak, akkor érted meg mikor már késő lesz. Én is szerettem cigizni, de nem ér meg nekem havi 14ezer forintot a büdös haj, meg ruházat, sem a rothadó fogak. Mert másra nem jó.
Kérdező: próbáltad már hogy emlegetted a párodnak milyen rossz szaga van? Minél gyakrabban mondd neki. Senki nem szeret büdös lenni (gondolom). Mindenképp tennék ellene ha mindig azt hajtogatná nekem valaki hogy "fujj de büdös vagy megint".
Nem lehet.Engem is próbáltak már:S
Pedig nem lenne rossz,de én nem akarom letenni.Tudom,hogy nagyon hülye vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!