Szerintetek cigizzek?
Marha a kérdés nem úgy akarom, hogy oké holnaptól két dobozzal elszívok minden nap, hanem a kipróbálás. Pl a pipázás nagyon "csábít", mert jó emlékeim vannak róla mikor nagyapám még élt szívta a vanília dohányt stb. A cigizés is kicsit, mert ha egy társasággal vagyunk valahol ott ugye a nagy része cigizik és az illata bejön néha bele is szippantok a füstfelhőbe, ami gondolom majdnem annyira káros, mintha szívnám. Semmi esetre sem szeretnék rászokni, van nem egy olyan ismerősöm, aki tényleg csak parti dohányos és biztos vagyok benne, hogy én sem szoknék rá. Ennek főleg anyagi oka van nem engedhetek meg magamnak még csak hetente se megy doboz cigit...
Az a "bökkenő", hogy én megfogadtam még nagyon régen, hogy sosem fogok cigizni. Anyumnak is mondtam és az olyan, mintha a szavamat szegném meg. Persze megmondanám neki lehet nem is haragudna, meg már nagykisfiú vagyok, de engem zavarna, hogy megszegtem a szavam. Igazából szinte tényleg kétségbe vagyok esve, mert van, hogy szinte kívánom, van hogy majd meg fulladok a füsttől. Ha kipróbálnám az pedig egy (komolyan) nagy fordulópont lenne az életemben. Szóval valami tanács? Ti a helyzetemben kipróbálnátok? Vagy esetleg a pipázás káros vagy károsabb mint a cigizés? Mert az mégse cigi, nem szegném a szavam és mégis kipróbálhatnám a dolgot.
A kérdés, bár túlmagyaráztam, meg itt ott hülyeség de nem kamu kérlek vegyétek komolyan, vagy ne válaszoljatok.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!