Hogyan cigizzek úgy, hogy senkinek ne tünjön fel?
már korábban lebuktam cigizés miatt és egy fél éve nem cigizek, de mostanában nagyon megkívántam...van egy lyukas órám hol/hogyan cigizzek úgy hogy senki ne jöjjön rá?
12 éves vagyok és lány
Azt tudtad hogy a cigi a növekedést befolyásolja? mindig 155 cm(azt hiszem 12 körül ennyi az átlag kb) akarsz lenni?
Hülye vagy te
Bírd ki...én kb 3 éve cigizek sztm eléggé függő vagyok de kibirom hogy suli alatt egyszer se gyújtsak rá....
ha meg nem akkoris előbb-utóbb ráfognak jönni.....
SEHOGY!!!B@zzdmeg 12!! éves vagy és csaj..mit akarsz hogy még a 20 éves kort se éld meg??de te tudod,cigizzél csak nyakra főre legalább egy hülyével kevesebb lessz a földön..
És ezt tiszta jó szándékból mindtam csak!! 14L
Ha összefutnék veled az utcán, (vagy, ha anyád helyében megérezném rajtad a cigiszagot) úgy lenyomnám a torkodon a másik végét, hogy egy életre elfelejtenéd a cigit, te idióta! Magadnál vagy?!
Képzeld, lehet élni anélkül is! 19 éves létemre egy szálat szívtam el életemben (azt is részegen), 21 éves lakótársam meg leszokóban van. Nem attól leszel nagylány, ha meg gondjaid vannak, a cigi semmit nem old meg helyetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!