Hogyan cigizzek úgy, hogy senkinek ne tünjön fel?
már korábban lebuktam cigizés miatt és egy fél éve nem cigizek, de mostanában nagyon megkívántam...van egy lyukas órám hol/hogyan cigizzek úgy hogy senki ne jöjjön rá?
12 éves vagyok és lány
nyomorék vagy már bocsi. és még hülye is.
de cigizz. legalább előbb meghalsz mint én.
Nekem is volt egy osztálytársam, aki 12 évesen már naponta szívott egy fél csomaggal, de emiatt sok barátja elhidegült tőle, és lassan általános nevetség tárgyává vált...Már a tanárok is ezzel szívatták, mert mindig erre gondolt, s kereste az alkalmakat. Végül úgy döntött, hogy nem akar így élni, és 8. vége felé sikerült leállnia, szinte teljesen. Neked is ezt ajánlom, s gondolj arra, hogy csak jobb lesz, ha szakítasz vele. Amúgy a fiúk sem szeretik a bagós lányokat... :S
Hajrá!
Kedves Kérdező!
Reménykedek benne, hogy ez csak egy vicc akar lenni, és nem egy 12 éves kislány írogat, hanem egy unatkozó tinédzser. Nekem hatodikos koromban nem volt lyukasórám, de lehet hogy csak én jártam ilyen hiperszuper falusi iskolába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!