Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan cigizzek úgy, hogy...

Hogyan cigizzek úgy, hogy senkinek ne tünjön fel?

Figyelt kérdés

már korábban lebuktam cigizés miatt és egy fél éve nem cigizek, de mostanában nagyon megkívántam...van egy lyukas órám hol/hogyan cigizzek úgy hogy senki ne jöjjön rá?

12 éves vagyok és lány

2011. jún. 13. 18:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
elég kamu a sztorid! általános suliban nincsenek lyukasórák, 12évesen, meg hol lennél, egyetemen?! kis szaros..
2011. jún. 13. 21:57
 12/24 anonim ***** válasza:

nyomorék vagy már bocsi. és még hülye is.

de cigizz. legalább előbb meghalsz mint én.

2011. jún. 14. 12:08
 13/24 anonim válasza:
bent a lakásodban lakjál egyedül és ne hívj senkit vendégségbe . xd
2011. jún. 14. 17:28
 14/24 anonim ***** válasza:
szánalmas vagy
2011. jún. 15. 16:23
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is cigizek,de ez lehozott :/ :/ :/ :/

http://www.youtube.com/watch?v=u_8BerrJg0M

23/F

2011. jún. 15. 21:46
 16/24 anonim ***** válasza:
Mire nagykorú leszel, szép sárgák lesznek a fogaid, jó ocsmány szagú lesz a kezed és úgy fogsz kinézni, mint egy torz hobbit. Szerintem bárki meg fog kívánni! Esetleg soft drogok? hmm? az még menőbb...
2011. júl. 6. 02:18
 17/24 Anyomika ***** válasza:
Nem azt kérte hogy oltogassátok és ált suliban is van lyukas óra de mind 1. Menj el a vmi eldugot helyre és szívd el. De a suli az necces sztem ink suli után menj el.
2011. júl. 7. 18:41
 18/24 anonim válasza:
25%

Nekem is volt egy osztálytársam, aki 12 évesen már naponta szívott egy fél csomaggal, de emiatt sok barátja elhidegült tőle, és lassan általános nevetség tárgyává vált...Már a tanárok is ezzel szívatták, mert mindig erre gondolt, s kereste az alkalmakat. Végül úgy döntött, hogy nem akar így élni, és 8. vége felé sikerült leállnia, szinte teljesen. Neked is ezt ajánlom, s gondolj arra, hogy csak jobb lesz, ha szakítasz vele. Amúgy a fiúk sem szeretik a bagós lányokat... :S

Hajrá!

2011. júl. 11. 21:52
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Reménykedek benne, hogy ez csak egy vicc akar lenni, és nem egy 12 éves kislány írogat, hanem egy unatkozó tinédzser. Nekem hatodikos koromban nem volt lyukasórám, de lehet hogy csak én jártam ilyen hiperszuper falusi iskolába :)

2011. júl. 14. 17:01
 20/24 A kérdező kommentje:
hát nekünk meg van. akárki akármit mond
2011. aug. 2. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!