Hogy éljek túl asztmásan 6 hónapot, dohányosokkal egy lakásban?
A barátom egy szigeten él és nyárra hozzájuk költöztem, hogy itt találjunk munkát. A szülei láncdohányosok és egész nap a lakásban pöfékelnek, ráadásul nem nyitnak ablakot, mert még hűvös van.
Nekem 1 hete minden nap asztma rohamom van, ma már a szemem is bevörösödött annyira fulladtam. Mi a szobánkban egész nap nyitva tartjuk az ablakot és 5-10 fokban alszunk, mert így esténként csak 1 rohamom van nem 3. De kellemetlen. Tudnátok esetleg javasolni valamit, amivel javítani lehet a helyzeten? Kinn semmi bajom, de amint belépek a lakásba, fulladozom.
van valami házi gyógymód? Muszáj kibírnom ezt a 6 hónapot és nem élhetek a rohamoldón...
Én magam is asztmás vagyok így tudom milyen rossz ez, nálunk kandallós fűtés van és az összes létező füst hozzám áramlik be amikor valaki fát rak a tűzre.
Nekem 2 dolog vált be (szellőztetés mellett persze)
1. hidegpárásító a szobába, lehetőleg mentolos illóolajjal
2. vietnámi balzsammal bekenni a mellkast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!