Az a csaj kérdése:
Cigizetek? Mióta? Miért? Leakartok szokni? Hány évesen kezted /probáltad ki?
Figyelt kérdés
kérlek vállaszoljatok2013. febr. 24. 18:55
11/13 anonim válasza:
Cigizek, 13 évesen szívtam először, aztán 14 évesen szoktam rá. Nincs különösebb oka, csak szeretem. Jól esik, órák után, vonatra várva, kávé mellé, felkelés után, lefekvés előtt, bulikban, egyedül, társaságban, szóval mindig. Szeretem csinálni. Egyenlőre nem akarok leszokni, majd ha már nem okoz örömet, vagy érzem valami káros hatását leszokok. Volt már, hogy 1 hétig nem tudtam cigizni, és kibírtam simán.
12/13 anonim válasza:
21 évesen szívtam az elsőt,most 12 éves vagyok és eddig összesen 12 szálat szívtam el és hétvégente nagyon nagyon ritkán szívok 1 slukkot amit haverom ad :)
13/13 anonim válasza:
előző vagyok bocsi 10 évesen szívtam az elsőt :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!