Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen típusú cigarettával...

Milyen típusú cigarettával érdemes kezdeni?

Figyelt kérdés

Szeretném elkezdeni a dohányzást, milyen márkát, típust használtok, ami jól bevált?

24F

ápr. 21. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Hát egyikkel se. Menj be előtte egy tudőrákos osztályra a kórháza. Elfekvőbe. Akkor át fogod gondolni a dolgokat.
ápr. 21. 11:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezért kaptam kedvet:D meg az üzemorvos is rátett egy lapáttal, mikor megkérdezte, hogy dohányzom-e, mondom most fogom elkezdeni csakazértis:D
ápr. 21. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szofi vagy Multi.világoskék a Szofiból ,sárga a Multiból
ápr. 21. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért szeretnéd elkezdeni?
ápr. 21. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Semmilyet.
ápr. 21. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én kezdésnek pall mallt ajánlok. Vagy gyenge marlborot. Szofi se rossz kezdésnek én azzal kezdtem, bejött. Ami még jó és ízre se rossz az az Iqos, bele a terea. Csak a tereaval vigyázni kell mert finom, kellemes lágy ízű és könnyű rászokni. És nagyon drága, már 2030 Ft egy dobozzal, bár én a múltkor vettem 1999 Ft ért is egy dobozzal. Vannak még olcsóbbak is. A likvides e cigit sose próbáld ki, nagyon rossz! És amit még tudnod kell, hogy menő de sajnos idővel többet fogsz kívánni pár szálnál és ha nincs meg fogsz őrülni. Elvonási tünetek katasztrófák. És ha sokat szivsz akkor nehezen bírod majd a gyaloglást, sportokat.
ápr. 21. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
"már 2030 Ft egy dobozzal, bár én a múltkor vettem 1999 Ft ért is egy dobozzal" Harmincegy HUF komoly különbség! :D
ápr. 21. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Fehér pall mall
tegnapelőtt 06:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!