Kezdte valaki úgy a leszokást, hogy váltogatta a cigi márkákat?
Figyelt kérdés
Próbált valaki úgy leszokás előtt, hogy mindig más fajta cigit szívott hogy ne legyen olyan erős a szokás vagy kevesebbet cigizzen, ne legyen annyira élvezetes stb? Sikerült végül letenni?tegnap 17:17
1/7 anonim 

válasza:

Nem segít, mivel a függőséget okozó nikotin és pszichés függés is ott van, markától függetlenül. Egyszerűen többet nem szabad rá gyújtani. Én is dohányos vagyok, nem a levegőbe beszélek.
2/7 anonim 

válasza:

Nekem hamar ment, külföldön lakom és itt majdnem 8 euró egy csomag. Döntenem kellett hogy kaja vagy cigi. Az előbbit választottam
3/7 kutyafule4 

válasza:

Próbálgattam azt, hogy gyengébbet szívok, de a végén egy erősebb elhatározás kellett és az, hogy pár hétig otthon maradtam és nem mentem hétvégén bulizni, mert elgyengültem volna ha iszok és mindenki bagózik körülöttem.
4/7 kutyafule4 

válasza:

Viszont a jó hír, hogy a nikotinfüggőség maga pár nap alatt megszűnik, a többi már "csak" a szokás, meg a mozdulat hiánya.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem rá, mert én nagyon szokás függő vagyok és tegnap véletlenül más fajta cigit adott a dohányboltos mint amit szoktam venni és nem esik olyan jól, ritkábban is gyújtok rá, nem erősebb, ugyanúgy kék multi, amit eddig is szívtam csak más a füstszűrő.
tegnap 19:26
6/7 anonim 

válasza:

Megszokod pár szál, max egy doboz után. Ez nem drog és alkohol, vagy gyógyszer, hirtelen is abba lehet hagyni.
7/7 anonim 

válasza:

Meg fogod szokni ezt is. Én anno 10 éve letettem, de nem volt utolsó, meg majd holnaptól. Csak akaraterő kell, de az nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!