A számítógépen az internetböngészőben általában mennyi lap van megnyitva egyszerre, amik között váltogattok?
Most éppen 321 lap, és ~1.7GB memóriát foglal.
nekem alapbol 15 lap megnyilik inditaskor könnyebb elérés érdekében, amiket mindig használok, pl email, youtube, face, par netes jatek, letöltő oldalak, webshopok ahol vásárlok mindig.
de nem szoktam számolni, amikor nagyon kerestem valamit, akkor volt hogy 100 lap megvolt nyitva. Egyszer előfordult hogy annyi lap volt megnyitva hogy kiirta a böngész hogy elfogyott a memória (32GB van)
2-10GB között szokott lenni a ram, processzor ha csak a böngésző van megnyitva, akkor 10-30% között.
azt hogy csiálod? nálam 6 lap van most és 1.1gigát eszik a firefox
Köszönöm a válaszokat és a szavazatokat. Jöhetnek még.
S olyat szoktatok, hogy a háttérben, az egyik lap alatt szól egy háttérvideó, vagy zene?
Aki sok lapot tart megnyitva, használ valamilyen lap rendező, vagy lap altató kiegészítőt a böngészőhöz?
5-15 tab, kb. 500-1000 MB
törekszek arra, hogy minél kevesebb legyen nyitva, így tudok fókuszálni a feladatra + a hibás/félig jó megoldások se zavarnak be
a youtube megtudja dobni rendesen a CPU használatot, más nemigen
volt idő, amikor Auto Tab Discard-ot használtam, de zavart (kivételezni kellet egyes oldalakat stb.), OneTab-ra átszoktam, ami nem kell jelenleg az megy oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!