Már leszokott emberek: néhány tippet kaphatok Tőletek?
én is azzal a könyvel szoktam le, már 1 éve. nekem a rágózás sokat segített, valamint elkezdtem biciklizni, és sport diétázni, nem egyszerüen leszoktam, hanem teljes életmódot váltottam, azóta ledobtam majdnem 40 kilót. Az a könyv akkpra hatással volt rám, hogy már másnap munkában simán kibírtam, és minden mûszak végén egyre büszkébb lettem magamra... míg egyszer csak azt nem vettem észre, hogy már napok óta nem is fpglalkoztam a témával...
szerintem, az is sokat jelentett az agyamnak, hogy sosem mpndtam senkinek még elsõ nap sem, hogy leszokom.. hanem kijelentettem, hogy NEM dohányzom...
Én még csak tegnap kezdtem, én is az ára miatt gondoltam meg, mert én már több mint 2 dobozzal szívtam el naponta.
Elkezdeni volt nehéz, mindig csak toltam az időpontot :)
Nos tegnap reggel már nem volt itthon cigim, úgyhogy gondoltam miért ne?!
És igazából nem okoz semmi nehézséget, nem mondom, h nem hiányzik, de simán kibírható :) Reménykedem, h ennél már csak jobb lesz :)
Na, bocs, tehát:
13:39, rám is nagy hatással volt, rájöttem, hogy tényleg ökör vagyok, s csak a hülyeséget csinálom, s bemagyarázom magamnak, hogy ezért-azért még nem teszem le. A rendszeres sportolásra, én is gondoltam, szerinted a heti minimum 1-1-szer futás-foci-küzdősport kombináció megteszi? Mindhármat űztem amatőr szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!