Kipróbáljam a marihuannát? Nektek milyen tapasztalaitok vannak? Milyen érzés?
"...Ismerősöm mesélte, hogy ő az égvilágon semmit nem érzett mikor először kipróbálta,..."
nekem az összes ismerősöm aki először füvezett, ezt mondta: "nem érzek semmit. mit kellene érezni?". Majd ránéztem, és azt láttam, hogy a szemei vérben forognak, a szája ki van száradva, meg akart enni 4 kg csokoládét, és meginni 5 liter colát, valamint 10 sajtburgert. Azt követően még mindig azt mondta, hogy- "semmit nem érzek, ez egy hülyeség":)
Szóval aki azt mondja, semmit nem érez, valójában CSONTRA szívta már magát, annyira kész van :) Minden első füves ugyanezt mondta, teljesen tipikus mondat: "nem érzek semmit, mit kéne éreznem,":D
nekem is van olyan haverom, aki mióta kipróbálta egyszer, azóta folyamatosan minden érdeklődőnek azt mondja, hogy semmi, picit megszédülsz és kész:) valószínű ez az amit ő észrevett a viselkedéséből:)
valójában elszívtuk a spanglit, ezután a srác 26 éves létére letérdelt az út mellett megszaglászni a pitypangot, mi mondtuk neki, ne legyen ennyire "kész" de közölte, ő egyszerűen szereti a pitypangot... Nagy nehezen rávettük, hogy hagyja ott a virágokat és jöjjön vissza a szálláshelyünkre a 20perces gyalogséta alatt körülbelül mindent megtudtunk arról, hogy az ő álláspontja szerint miért lehet a star wars stori, és a star trek sztori is igaz egy és azonos univerzumban... mikor visszaértünk minő meglepetés ő közölte, hogy éhes, csinált magának egy szendvicset, amit féllábon egyensúlyozva fogyasztott el, mondván ez fejleszti az állóképességet:) leültettük filmet nézni, életében először látta volna a félelem és reszketést, de ő az első megfeszítős jelenetnél felpattant és közölte, el megy futni, majd elszaladt:) mivel nem találtuk meg, sajnos a sztori többi részét nem ismerem, de a szállásra 4 óra múlva tért vissza egy csomó csajjal, akik be voltak zsongva, hogy nekünk van füvünk:)
Mivel ő semmi érdekeset nem észlelt a saját viselkedésében, azóta is terjeszti, hogy rá semmilyen hatással nem volt:) hozzáteszem, ez időtájt az illető teológia szakra járt, papnak készült, szóval ez a mértékű komolytalanság egyáltalán nem a jellem része:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!