Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzók! Milyen érzés,...

Dohányzók! Milyen érzés, amikor rá akartok gyújtani, de nincs cigitek?

Figyelt kérdés

Én nem dohányzom, vagyis, életembe kb 2 szálat szívtam el, az is nem volt kellemes.

Szóval én nem voltam soha rászokva.

De érdekel, hogy mit érez az, aki mindennap dohányzik, és nincs cigije, de rágyújtana.

Osztálytársamnak nem volt cigije, és kunyerált 4-5 embertől, és senkinek nem volt, és már ideges lett, hogy "a fszomba, hogy senkinek nincs cigije! Rá akarok gyújtani!"

Ez milyen érzés? Fizikailag rossz érzés, hogy a szervezet nem jut hozzá a cigihez, vagy inkább, csak Ő nyavajgott?

Lehet ezt az érzést valamihez hasonlítani?

Tehát ez az rzés hasonlít a szomjúsághoz/éhességhez/fáradtságohoz, vagy semmi ilyen nincs?

2013. febr. 1. 19:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha már nagyon rég nem gyújtottam rá akkor kegyetlen érzés.
2013. máj. 21. 17:39
 12/12 Tomi90 ***** válasza:

Sorolom:

-Végtag zsibbadás és fájás: kéz és láb egyszerre, először csak az ujjak, majd az egész kar és láb is, ahogy javul a vérkeringés.

-Brutál erős fejfájás

-Gyomor émelygés ami nagyon hasonlít az éhségre, ezért állandóan eszel, de sosem laksz jól.

-Gyengeségérzet (mintha lázas lennél).

Ezek mind egyszerre! Ezek után nyavalyogjon nekem valaki, hogy milyen nehéz leszokni a kávéról...

2013. aug. 7. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!