Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 15 evesen dohanyzom. Ez...

Boombaby kérdése:

15 evesen dohanyzom. Ez nagyon gaz?

Figyelt kérdés
16 leszek es mar kb fel eve h cigizek...es igen a rossztarsasag miatt eloszor csak amolyan tarsasag kedveert volt aztan valahogy folyamatosan kezdtem hianyolni a dolgot es egyre inkabb rafele szoktam ...menntiben hat ez ki az egeszsegi eletemre ...sportolok e mellettt szurke lm-et szivok ez egy gyenge cigi 4/4 -es
2013. jan. 30. 22:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
áá nem hiszem h te gáz vagy haverom 8 éves korától cigizik ez már neki a 7.éve szal pszt. ...csak tudod nyomják ezt a sok egészségügyi sz*rt és hát beparáztam egy kicsit :/ ...ennyi az egész -.-
2013. febr. 4. 18:25
 12/12 anonim válasza:
Volt egy barátom, akit kisgyerekként nevelőintézetből adoptált egy öreglány, kizárólag az állami juttatásért, amit érte kapott. Ő már 6-7 éves korában összeszedegette a buszmegállókban eldobált, még füstölgő csikkeket és azt szívta. Mindezt azért, mert ezt látta a "nagyoktól". 43 volt, amikor meghalt. Gégerákban...
2013. febr. 4. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!