15 evesen dohanyzom. Ez nagyon gaz?
17 évesen kezdtem el dohányozni, 22 évesen megpróbáltam leszokni, aztán 24 évesen is - nem volt elég akaraterőm, nem ment. Most, 26 évesen volt, és megtettem. Éveken keresztül hibáztattam magam azért, hogy rászoktam.
Szerintem felejtsd el azt a napi 3-4 szálat, a nélkül is meg lehet lenni. Ez még nem akkora mennyiség, ami hiányozna. Ha úgy érzed, hogy de, akkor: vegyél 2 doboz piros marlborot, ülj le és addig ne állj fel, amíg mind a 40 (vagy 38 ???) szálat el nem szívtad, ezt most komolyan mondom. Ja és utána ha roszzul vagy, szólj valakinek.
Próbálj meg nem rászokni, ha fiú vagy azért, mert egyre több lány egyszerűen már nem kezd dohányossal; ha lány vagy, akkor meg azért, mert a leendő gyermekeid már most károsítod ezzel!
én is 15 vagyok, én is dohányzom. gáz? már akinek. engem értelemszerűen nem zavar, van akit igen. persze, károsítod magad, blablabla. engem speckó nem hat meg de másoknak mindig azt tanácsolom, hogy ne, mert roncsolod magadat. a társadalom egyik felét nem érdekli, a másik meg elítéli. ha sportolsz akk viszont tényleg ne mert az úgy fos.
15/l
13:44es vagyok. Még annyit szeretnék mondani, hogy olyannal beszélj erről, ha tényleg érdekel a dolog, aki leszokott. Ne olyannal, aki soha nem dohányzott és ne olyannal, aki még mindig dohányzik. Szerintem aki leszokott az tud a leginkább objektív lenni a témában. Ezért is írtam le neked, hogy én is dohányoztam.
Egyébként a 15 éves hozzászóló nagyon jól írta, ha sportolni akarsz, akkor ne dohányozz. Észre sem veszed és az állóképességed a tüdőkapacitásod miatt nagyon megromlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!