Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fuves cigitol halal?

Fuves cigitol halal?

Figyelt kérdés
bele lehet halni 1 szal fuves cigibe?

2013. jan. 27. 13:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na, ezt utálom a legjobban... Előhozza a deperszer-sz*rt, depressziót, meg ilyeneket... Én úgy vagyok vele, hogy depresszió nem létezik. Takarodjanak ki a depisek az utcára, nézzék meg, milyen szép a táj, oszt' duguljanak el. F*szság az egész, akinek nem tetszik az élet, haljon meg. És le lehet érte pontozni.

Egy szál füves cigibe meg senki sem fog belehalni, ugyanúgy, ahogy egy üveg sörbe sem. Aki kitalálja ezeket az idiótaságokat, élve temetném el.

2013. febr. 2. 15:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Pedig ez igaz! És akinek amúgy is szar a lelki világa,annak pláne. Én sok évig szívtam,úgy 2 év mindennapos pöfi kellett hozzá,hogy onnantól minden nap bőgjek. Kórházban is voltam,stb,de ez most nem ide tartozik. Az én papíromra az volt írva: bipoláris affektívzavar. Magyarul személyiségzavar... És én sem hittem akkor,hogy a fű miatt,meg persze gyógyszerek kellenek,nincs nekem semmi bajom,stb. Gyógyszert nem szedtem sokáig,mert nagyon elnyomott,de most már 1 éve nem szívok és tutira mondhatom,hogy a fűtől más ember vagy. Most már nem okoz gondot bemenni egy olyan helyre,ahol emberek vannak,nem okoz gondot ÉLNI az életem,intézni a dolgaimat.. Persze a vágy iránta meg van,de úgy,ahogy akkor,már kösz nem. Mondjuk nekem nem csak a fűvel volt szoros kapcsolatom,de ezt hagyjuk..

Úgyhogy ne pofázz hülyeségeket,amíg nem éled át a dolgokat,addig fogd be a szád. Mintha egy vegetáriánus próbálna meggyőzni,hogy mennyire finom a hús...

21/L

2013. febr. 2. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
én meg azokat temetném el élve, akik nem tudnak olvasni... deperszonalizáció, nem pedig depresszió... csak pár betű különbség, de teljesen mást jelent...
2013. febr. 2. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Amikor olyan dolgokat teszel,amikre amúgy nem lennél képes és tisztán tudod,hogy mekkora egy f.sz vagy,hogy ezt csinálod. A családoddal,a barátaiddal,magaddal... Az már tré. De itt egy szálról volt szó,ez is igaz,viszont egy szál kellett nekem is,hogy elindítása a lavinát. Előző voltam.
2013. febr. 2. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve, hogy 1 szálnál, főleg egy nemdohányosnál, még mindig fent áll a fulladás veszélye, és abba is belelehet halni.. aki erre azt mondja, hogy hülyeség annak még nem volt asztmás rohama...
2013. febr. 2. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!