Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez hogy történhetett meg ma...

Ez hogy történhetett meg ma velem?

Figyelt kérdés

Lényeg, hogy ma, (számoltam), vagy 5x legalább elment mellettem egy dohányzó ember, és még mindig élek. Sem köhögőrohamot, minden bizonnyal tüdőrákot sem kaptam, és mégcsak büdös sem vagyok. Sőt, a napomat sem rontották el, kitűnő kedvem van. Hogy lehet ez? Főleg a megrögzött antidohányosoktól kérdezném:)

Üdv: egy (szintén) nemdohányzó:))

2012. máj. 10. 20:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Jaj, provokáld még a népet te majom...
2012. máj. 10. 20:39
 2/18 A kérdező kommentje:
Hátmert az antidohányosok nem ezt csinálják egész nap? Hisztiznek, rinyálnak a semmin. Én sem dohányzom, mégsem foglalkozok mással. Görbetükröt állítok a hülye emberek elé. :D
2012. máj. 10. 20:43
 3/18 Szulfát válasza:
Az antidohányos nem egyenlő azzal hogy "hisztizik",hanem azt jelenti hogy meggyőződésből nem dohányzik.Egyébként az általad "hisztinek" nevezett reakció nagyon is érthető.Elolvashatnál egy statisztikát,mert pl a dohányos kisebb eséllyel kap tüdőrákot mint az aki a füstöt szívja utána.A cigifüsttő elhalnak az orrüregben a csillók =>minden kis kórokozó szabad utat kap a szervezetedbe.A dohányosnak ott van még a kátrány ami lerakódik a tüdejében=>tüdőrák,légzési nehézségek egész tönkelege valamint rövidebb életkor okozásáért felelős.
2012. máj. 10. 20:50
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem speciel csípi a szememet (úgy nézek ki tőle, mint aki egy hete bőg), ráadásul volt több tüdőrákos a családban, ami elvileg hajlamosabbá tesz rá. Nem írhatom ki a homlokomra, de szerintem az lenne a normális hozzáállás, ha a dohányosok tekintettel lennének ránk. Ugyan így én sem fogok telefonon zenét hallgatni fülhallgató nélkül nyilvános helyen, sem meztelenül szaladgálni, mert tekintettel vagyok másokra, pedig ezek a dolgok nem okoznak egészségkárosodást sem.

Másrészt a tüdőrák nem úgy alakul ki, hogy elmegy melletted egy dohányzó és PUFF, rákos vagy. Nem értem, hogy miért nem lehet felfogni, hogy én nem szeretném az egészségemet kockára tenni más bunkósága miatt. Addig nincs bajom a dohányosokkal, amíg tekintettel vannak másokra.

Szóval engem leginkább az idegesít, hogy sz*rnak bele, hogy tőlük fél méterre ott áll valaki, aki esetleg terhes/asztmás/kisgyerek/akármi.

2012. máj. 10. 21:06
 5/18 A kérdező kommentje:

Egyet értek, vannak bunkó dohányosok, nem is az a gond. De minek jönnek ide az emberek panaszkodni? Jogos a felvetés, hogy nem írhatod a homlokodra, de ha valaki itt kiírja, annak van bármi értelme is?

Elárulom, a pesti levegő hamarabb tönkretesz, mint a passzív dohányzás.

2012. máj. 10. 21:26
 6/18 anonim ***** válasza:

"a dohányos kisebb eséllyel kap tüdőrákot mint az aki a füstöt szívja utána"

Akkor szokj rá és kevesebb eséllyel leszel tüdőrákos.

Amúgy kérdező,ugyanez történt velem is!Előttem 2 ember is rágyújtott az utcán,egy csomó ideig együtt mentünk és még én is alig hiszem el,de ÉLEK.Nem kaptam tüdőrákot.Hát nem hihetetlen?

2012. máj. 10. 22:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem nem feltétlenül amga a tény zavarja őket, hogy belefüstöl a képébe, hanem a tény, hogy nincs tekintettel a másikra. A szmog ellen nincs ekkora felháborodás, mert nem lehet ellene sokat tenni. De büdös paraszt bagósok vannak, akik a büdös lehelletük mellet a füstöt is aképembe fújják, kiégetik a ruhámat stb. Itt az emberség hiányáról van szó, leginkább.
2012. máj. 11. 10:45
 8/18 anonim ***** válasza:
Én se dohányzom, sőt utálom a cigit, de ha az utcán cigizik más, az nem érdekel. Viszont, ha tapló módon direkt rád fújják, az már más kérdés.
2012. máj. 11. 10:51
 9/18 Szulfát válasza:

"Görbetükröt állítok a hülye emberek elé. :D"

A leírtak alapján a 6.hozzászólás írója és maga a kérdező is belenézhetne abba a bizonyos tükörbe...

2012. máj. 11. 15:43
 10/18 anonim ***** válasza:
Úristen,ma is elment mellettem egy dohányos,és még nem haltam meg:O 6 voltam.
2012. máj. 11. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!