Ez hogy történhetett meg ma velem?
Lényeg, hogy ma, (számoltam), vagy 5x legalább elment mellettem egy dohányzó ember, és még mindig élek. Sem köhögőrohamot, minden bizonnyal tüdőrákot sem kaptam, és mégcsak büdös sem vagyok. Sőt, a napomat sem rontották el, kitűnő kedvem van. Hogy lehet ez? Főleg a megrögzött antidohányosoktól kérdezném:)
Üdv: egy (szintén) nemdohányzó:))
Valóban talán egy kicsit kifakadtam. De fontos dolgot is leírtam, ami felett valahogy elsiklottatok.
Itt az emberek felé való figyelmességen volt a hangsúly.
Fingani sem illik tömegben, ezt mindneki tudja, pedig annak talán végképp nincsenek káros hatásai, ha csaknem rosszul leszel a levegőtlenség mellett a szagtól is.
Ingen illik igényesen ápoltan megjelenni. Szidják is a parasztokat a bkv járataival foglalkozó blogokon. Van akinek már minden mindegy, valószínüleg kisiklott ezeknek az embereknek az élete. sok mindent nem lehet tőlük elvárni. Mert ha vannak elvárásaid akkor segíteni is kötelességed. De ott vannak a bagósok akik a legnagyobb ínségben is képesek kikaparni a rá valót, tehát a bagósoknak másért nemis de a cigiért küzdenek. Ergó némi oda figyelés tőlük elvárható. Ne tömegben gyójtsanak rá, ne dobálják el a csikkeket és ne lóbálják a kezüket hogy biztosan valakit kiégessenek.
akinek nem inge ne vegye magára. De ez igaz volt az előrő hsz-re is nem tudom hogy akkor az erre válaszolók beismerték hogy ilyenek?
egyébként a bagózás is undorító szokás, a cuppogás ahogy kiszopják a füstöt attól meg én hányom el magam... nem igényesség ez.
És a hosszú távú következmények a barna nyák képződés... hallani a buszon a krákogást és nem kellemes emlék.
Baromság olyat állítani, hogy a cigifüstöt szívni már mindegy, ha egyszer úgy is szmog van. Én falun lakom, itt nincs szmog...
Másrészt képzeljük el, hogy két ember megy az úton. Az egyiket baleset éri és eltörik a lába. Most akkor a másik rugdossa meg, mondván "úgyis gipszelni kell, akkor nem mindegy?", vagy mi?
De hiszen éppen erről van szó,kedves kérdező!
Pontosan te kérdezed,hogy hogyhogy nem lett semmi bajod,pedig elment melletted x dohányos.
Most meg azt állítod hogy 40-50 éve is mindenki cigizett,és nem halt bele mind a tüdőrákba.
Ha tudod hogy nem hal bele minden cigiző(aki nem csak a többi után lélegzi be a füstöt),akkor NEKED mégis mi a fene bajod lehetne ezek után?
Éppen az utolsó hozzászólásoddal igazoltad,hogy milyen meggondolatlan kérdést tettél föl.Még szép hogy nem lesz bajod attól hogy 2-szer beszívtad a füstöt,hiszen sok ember,aki tényleg dohányzik,sem hal bele a cigizésbe=> megválaszoltad a saját értelmetlen kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!