Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy lehet, hogy csak most...

Hogy lehet, hogy csak most tűnt fel, milyen hányadék íze van a West Ice-nak?

Figyelt kérdés
Egyébként kék szofit szoktam szívni, de régebben vettem párszor West Ice-ot is, amivel jól elvolam, ma kivételesen megint azt vettem, de kb. majdnem elhánytam magam, annyira undorító az íze, nem ilyenre emlékeztem!!! Mintha édeskés fogkrémet szívnék, undorító! Az ízlelésemmel van vajon bibi, vagy tényleg ilyen?
2013. jan. 24. 22:21
 1/1 anonim ***** válasza:
hát én még régebben vettem, mikor még 500 forintba került egy doboz. marlboro meg 600-ba. gondoltam veszek egy dobozzal kipróbálás céljából... elszívtam 3 szálat, mondom hm hát ez tök finom, ezentúl ilyet veszek. mikor az ötödik szálra gyújtottam rá, majdnem elhánytam magam annyira borzalmas. utána még próbálkoztam 2-3 szállal, de nem bírtam végig szívni, anynira hányés ízű. tényleg ilyen édes fogkrém. hányinger!
2013. jan. 25. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!