Eden123 kérdése:
Milyen West cigi fajták vanak? értékei és az ára menyi?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 15:35
1/5 anonim válasza:
west ice - mentolos
west duo - roppantós
ha jól tudom van piros és kék west is de nem 100%
2/5 A kérdező kommentje:
és ezek menyibe kerulnek??
2013. jan. 3. 17:35
3/5 anonim válasza:
nem tudom, mert én nem ilyet szoktam venni, de ha nem kapsz választ akkor utána nézek neked
4/5 A kérdező kommentje:
ok kösz!!!
2013. jan. 4. 16:57
5/5 anonim válasza:
West Fusions 'Touch of Mint Leaf'
700 Ft
amilyen az ára, olyan a minősége is.
ha kibontod a pakkot (levelibékazöld), enyhe édeskés mentolillata van, ami nem rossz. rá van írva doboz hátára, hogy "Természetes menta és minőségi dohány keveréke egy frissebb ízélményért". cserébe az íze sima dohány, abból is a csóró fajta. semmi mentol. első blikkre azt hittem, valami zöldteás, enyhe mentateát beütés... de még az sem. hát, nem vagyok oda érte (eddig zöld Chesterfield-et szívtam, az nem túl drága, de az eddigi legjobb mentolos volt, ami szívtam).
na de ez a West cserébe olcsó, szóval ha a zsebed diktál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!